Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabízíme poradenství v oblasti IT. Zabýváme se vývojem a implementací systémů s možností outsourcingu.

Nyní je Aegis moderní společností, která poskytuje služby především v oblasti: - vývoje software - konzultace - školení. Pracovníci Aegisu se podílí na vývoji software a to jak formou zapojení do programátorských týmů u svých zákazníků, tak i vývojem vlastních produktů.

Poskytujeme služby prádelny i mandlu.

Vývoj technologií pro datové sklady a OLAP systémy Komplexní služby v oblasti realizace manažerských informačních systémů založených na vlastní technologii - DATOS tools

Ukončená činnost k 19.4.2011 Úklidová společnost, úklidové služby. Pražská Anela poskytuje: -denní úklid kanceláří -mimořádný a jednorázový úklid -úklid domácností..

Pohřební služby, materiál prodej - pomníky a náhrobky z přírodního i umělého kamene i s osazením

Jsme česká soukromá společnost. Od roku 1993 se specializujeme na poskytování a implementaci profesionálních řešení pro efektivní zpracování informací. Svým klientům pomáháme najít, pochopit a využít informace Našimi zákazníky jsou významné české a mezinárodní komerční společnosti i instituce státní správy a ...

Nabízíme kopírování, digitální tisk, scanování výkresů či tisk z PLT a DWG souborů do šíře 150 cm. Provádíme tisk plakátů z digitálních fotografií.

Kompletní realizace zakázek v oblasti reklamy: - vývěsní štíty - polepy výkladů - orientační systémy - samolepky - transparenty - reklamní desky - polepy automobilů - světelná reklama.

Poskytujeme svým klientům : - komplexní služby ochrany majetku - komplexní služby ochrany osob - pult centrální ostrahy - dálkové střežení vozidel s dohledáním - etektivní služby - výcvikové služby.

Tiskárna. Služby, potisk, výroba a prodej: - samolepky - jednostranné i oboustranné, potisk ofsetem a sítotiskem

Služby: - výzkum, vývoj a projektování tepelně energetických zařízení - znalecké posudky v oboru energetika - inženýrská činnost v oblasti energetiky - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění, tepelných čerpadel, solární techniky a větrání - automatizované zpracování dat - poskytování software - montáž a opravy měřící a ...

Realizujeme reklamní kampaně, semináře, konference, firemní akce a webové stránky.

Potisk triček a textilu, výroba reklamních nápisů, samolepky a další reklamní předměty. Jsme přímý výrobce.

Úklidové práce. Nabídka úklidu kancelářských a bytových prostor: Úklid vnitřních ploch:vnitřních ploch: - komerční a administrativní budovy - průmyslové podniky, haly a sklady - hypermarkety, obchodní a zábavní centra - zdravotnická zařízení, nemocnice - bytové komplexy a rezidence .

Specializované centrum nabízí za pomoci moderní laserové techniky vytvarování těla, redukci celulitidy a vypnutí povolené pokožky. Dále je klientům poskytnuta bezbolestná liposukce, odstraňování vrásek, trvalá bezbolestná epilace společně s komplexní péčí o stárnoucí pleť. Provádíme také ošetření akné, fotorejuvenace, odstraňování pigmentových ...

Podporujeme vaše podnikání: pokud chcete založit s.r.o. nebo koupit ready-made firmu, ušetřit za kancelář pomocí virtuálního sídla, tzv. virtuální kanceláře nebo poradit s organizací, účetnictvím či marketingem, jsme zde pro vás.

Poradenství a zavádění IT pro výrobní a obchodní podniky..

Nehtové studio: - nehtová modeláž - manikůra, pedikůra - CND ShellacT - kosmetika SOTHYS - masáže a Wellness programy.

Zabýváme se vývojem elektroniky, software a hardware a automatizací. Vyvíjíme systémy pro čtení registračních značek (rozpoznání SPZ) a parkovací/přístupové aplikace.

Obchodní centrum: - 67 obchodů, restauraci a služeb - hypermarket TESCO - multikino CineStar - dětský koutek - kryté parkovací plochy. Otevírací doba: - otevřeno denně od 9:00 do 21:00 - hypermarket non - stop

Autodoprava v tuzemsku i zahraničí. Vnitrostátní stěhování zařízení, bytů, starožitností, uměleckých předmětů, kanceláří a společností. Mezinárodní stěhování v Evropě i zámoří včetně celního projednání. Kompletní balící služby. Montáže a demontáže nábytku. Skladování. Konzultace.

Informační technologie, systémová integrace. Jsme partner IBM, HP, MICROSOFT, SYMANTEC a CISCO. Poskytujeme služby správy sítí, bezpečnost, migrace serverů, intranet, terminál server, tenký klient, mobilní kancelář, helpdesk, čárový kód, SAN storage.