Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Reality 21, s.r.o. Cíl Reality 21 - Kompletní realitní servis

Jsme privátní agentura se zaměřením zejména na překlady z a do následujících jazyků např: - češký jazyk - slovenský jazyk - polský jazyk - anglický jazyk - německý jazyk - italský jazyk - francouzský jazyk - španělský jazyk - portugalský jazyk - ruský jazyk - ukrajinský jazyk - finský jazyk - švédský jazyk ...

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky-kusové, celovozové - expresní přeprava - pravidelné trasy. Služby: - pojištění-přepravované zboží - celní deklarace: - zboží - ...

Obchodování se softwarem pro řízení podniků. Dodávky specializovaných e-business řešení.

Zajišťujeme podporu poboček společnosti SAP v regionu v oblasti HR a Financí.

Nabídka služeb marketingové laboratoře, poskytování konzultací a poradenství v oblasti marketingu a zvyšování kvalifikace personálu.

Poskytování informací z financí Akcie cz - Burza Praha, RM Systém Kurzy měn - Kurzovní lístek ČNB, bank a směnáren Komodity.

Nabídka služeb orientovaných na prezentaci společností a jejich produktů. Zajištění poradenství a produkce firemních tiskovin.

Vyrábíme reklamní nápisy, světelné reklamy, reklamní stojany, samolepy, digitální tisk, sítotisk, transparenty, grafické návrhy, navigační systémy a reklamní tabule. Poskytujeme konzultační činnost. Provádíme výzdoby interiérů a aranžérské práce.

Vytváření firemních databází. Návrhy a montáž počítačových sítí, prodej mobilních telefonů a příslušenství, školení v oboru IS/IT.

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Nabídka komplexní realizace informačních systémů i počítačových sítí. Vývoj zakázkových aplikací a tvorba multimediálních prezentací.

Veřejné dražby nemovitostí, informace o veřejných dražbách, komplexní realitní služby, on-line nabídky a poptávky nemovitostí. Služby: -zprostředkování prodeje a pronájmu bytových nemovitostí (byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky) -zprostředkování prodeje a pronájmu komerčních nemovitostí (kanceláře, průmyslové objekty) ...

Kosmetický salon. Ošetření pleti, pernamentní make-up, myostimulátor, depilace, solária, masáže, cvičení - americké stoly.

Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.

AnFas je kreativní grafické studio s plným servisem.

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Auriga Systems je poskytovatel služeb a řešení z oboru informačních a komunikačních technologií. Orientuje se na oblast informační bezpečnosti. Tým konzultantů společnosti Auriga Systems dokáže na míru pro každého svého klienta navrhnout efektivní a bezpečné ICT řešení, poskytnout celou řadu outsourcingových služeb a optimalizovat jeho investice a ...