Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Svatební agentura. Profesionální plánování a zabezpečení svatby. Nabídka komplexních svatebních balíčků dle představ klienta.

Jsme česká společnost, která vznikla s cílem poskytovat kvalitní a komplexní služby v oblasti návrhů a realizací administrativních a konferenčních interiérů .

Poradenství v oblasti certifikace a systémů jakosti EMS, BOZP, ISO 9000, ISO14000, OHSAS 18001, HACCP. Konzultace. Proškolení auditorů. Interní audity.

Projekce, návrhy a realizace komunikačních sítí, mikrovlných obvodů a systémů. Projekce radiových sítí. Systémy pro detekci mobilnách telefonů. Mikrovlné radarové snezory.

Televizní reklama: - tvorba vlastních námětů a scénářů - sestavení a vedení realizačního týmu - produkce - vytvoření médiaplánu - zajištění vysílacích časů - vyhodnocení účinnosti reklamy Rozhlas: - tvorba vlastních námětů a scénářů - výroba spotu - vytvoření médiaplánu - zajištění vysílacích časů i v ...

Agentura práce poskytující komplexní služby v oblasti lidských zdrojů od leasingu, dělnických pozic až po výběr vrcholového managementu. Kontaktní údaje Adresa: ...

Našim hlavním programem je zakázkové šití společenských oděvů na míru: - Pánských obleků - Pánských košil - Měřenkové konfekce - Kožených a kožešinových oděvů - Svatebních šatů. Dále nabízíme: - Úpravy a opravy oděvů z textilu, kůže a kožešin - Speciální chemické čištění kožených oděvů - Domašťování a dobarvování - Čalounění z ...

Podpora a koordinace obchodního rozvoje. Reklama a podpora prodeje. Obchodně asistenční služby.

Poskytování: - ofsetový tisk - knihařské práce - grafické návrhy. Ofsetový tisk: - příbalové letáky, návody k použití - různé reklamní materiály, ceníky, katalogy zboží, ... - formuláře, hlavičkové papíry - vizitky, pracovní kalendáře, reklamní kalendáře - brožury, knihy, zpěvníky - pohledy, přání PF - zpracování ...

Činnost: - vývoj a údržba tří informačních systémů WAK INTRA, KISKAN a DOK, - vědecká a výzkumná činnost, - tvorba systémů dle požadavků zákazníka.

Fotoateliér Hezká fotografie nabízi profesionální fotografické služby. Focení novorozenců, dětí a rodin.Těhotenské focení. Vše probíha v příjemném a pohodovém prostředí, bez spěchu a shonu.

Zprostředkováváme zaměstnání občanům Slovenska, Polska, Bulharska, Mongolska a Vietnamu na území České i Slovenské republiky.

Zážitky jako dárky pro Vaše blízké, zaměstnance nebo klienty. Vše v luxusní krabičce. Nabízíme zážitky jako např. Zorbing, Hummer, Vznášedlo, Pivní lázně, Let větroně, Thajské masáže a další. Vhodné jako vánoční dárky nebo svatební dary.

Společnost El TORO.cz Vám vytvoří profesionální webové stránky Vaší společnosti na míru. Neumíme ale jen to, zabýváme se také tvorbou e-shopů a mobilních i Facebook aplikací. Kvalitní webdesign je naším posláním, jeho vytvořením ale naše práce nekončí. Našim klientům poskytujeme také odborný zákaznický servis po celou dobu trvání jejich projektu.

Naše společnost se zabývá vývojem, výrobou a realizací regulační a měřící elektroniky. Vedle vlastních projektů realizujeme i různé zakázkové projekty podle individuálních přání zákazníka. Specializujeme se na použítí čipů Motorola, řada 68xxx a PowerPC, pro jednodušší aplikace lze použít mikrokontroléry Microchip, řadu PIC16Cxx. Automobilové ...

Komplexní řešení balení výrobků - návrh vhodného obalu, dodávka balicích strojů, dodávka obalových materiálů, realizace balení výrobků. Návrh možností a způsobů zabalení zboží.

Výzkum trhu, médií a veřejného mínění: -marketingové výzkumy a analýzy trhu -sociologické výzkumy a analýzy. .

Realizujeme reklamní navigační systémy a mediální kampaně.

Výškové práce horolezeckou a speleologickou technikou. Čištění, opravy a nátěry fasád, instalace zábran proti ptactvu, mytí oken, kácení stromů,

Optimalizace SEO stránek pro vyhledávače i pro uživatele, budujeme zpětné odkazy – linkbuilding, znalost firmy a značky. Spravujeme PPC kampaně. Implementujeme Inteligentní SEO – metodu reflektující návyky zákazníků při hledání ve vyhledávačích.

Jsme Hlídací Babičky a nabízíme hlídání dětí každého věku. Chcete nás využít jen občas, a když nutně potřebujete? V tom případě je pro Vás SOS hlídání! Do dvou hodin od zavolání je babička u Vás a může hlídat. Cena je 120 Kč/hod Chodíte pravidelně cvičit a nemá Vám kdo hlídat? Jednou za týden zůstáváte v práci déle a není kdo by Vám vyzvednul ...