Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - sítotisk - prodej sítotiskových barev a příslušenství

Fotograf - fotografie z celého světa. Pořádá: - výstavy - besedy - promítání. Prodej tištěních plakátů - fauna, flora.

Právní služby. Podnikové poradenství. Účetnictví, daně.

Poskytneme Vám profesionály z oblasti IT vývoje nebo pro Vás vytvoříme aplikaci na míru. Nabízíme implementaci a podporu našich vlastních aplikací, které zjednoduší Vaše podnikání.

Konzultační společnost a kreativní firma. Působíme v segmentu luxusního zboží a real estate – rezidenční, kancelářské a komerční projekty.

Činnost: - webhosting - tvorba webových stránek - počítačové sítě - VoIP - internet

Developerská a investiční činnost v oblasti rezidenčních a komerčních nemovitostí. Zprostředkování prodeje a nákupu bytových a nebytových jednotek, rodinných domů a pozemků.

Vývoj webových her na klíč pro mobilní zařízení. IT služby - vzdálený provoz serverů, aplikací a sítí.

Sportovní zařízení: - posilovna - spinning - jóga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Překladatelské služby a tisky. Služby technické povahy, marketing, koordinace služeb.

SEO agentura - poskytování reklamních služeb

Činnost: - správa a projektování sítí - outsourcing IT - webhosting, serverhosting

Nabízíme webdesignerské služby a DTP. Nabízíme tvorbu CD vizitek.

Reklamní agentura - nabízíme kompletní reklamní služby všem typům klientů.

Poskytovatel informačních systémů v České republice se zaměřením na vývoj aplikací na míru, systémovou integraci, IoT, správu dokumentů a business intelligence. Produkty a služby: - bezpečnost v IT - Business Intelligence - Document Management System - IoT integrátor - IT v zemědělství - mobilní aplikace - Office 365 - software na ...

V současné době se společnost zabývá provozováním aplikací a službami ISP v internetu, zpracováním projektů a poskytování služeb v oblasti bezpečnosti IS/IT a také se intenzivně věnuje rozvoji služeb outsourcingu, kde máme letité zkušenosti. Stěžejním oborem činnost společnosti e-Busines Services a. s. je bezpečnost informačních systémů a ...

Služby: - projekce odpadových technologií - projektování stavebních a technologických celků.

Činnost: - hydrogeologie, hydrogeologický průzkum - rozbory vody, čerpací zkoušky - posudky pro likvidaci odpadních vod (domovní čistírny, septiky, vsakování) - návrhy likvidace srážkových vod - ekologické audity - průzkumy znečištění zemin, povrchových a podzemních vod - rizikové analýzy.....atd.