Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - software/hardware audity - školení, kurzy v oblasti IT - správa počítačových sítí - prodej hardware a software.

Stavební firma: - stavby. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Ostraha majetku a osob.

Správa nemovitostí, zastupování majitelů domů .

Zajištění úklidu komerčních prostor.

Poskytování doručovatelských služeb.

Zprostředkováváme prodej a pronájem nemovitostí.

Úklidová firma: - velkoplošný denní úklid institucí, objektů, nemocnic, hotelů, hal - pravidelné úklidy budov a jednotlivých kanceláří - jednorázové úklidy, generální úklidy - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken včetně rámů a praní záclon - praní textilních žaluzií ultrazvukem - mytí a očista fasád, výškové ...

Realizace komplexních dodávek výpočetní techniky a veškerých potřebných činností spojených s návrhem, dodávkou a zavedením informačního systému.

Služby: -tvorba webových prezentací. -webdesign. -tvorba e-shopů. -flash animace. -internetový marketing. -webhosting. -registrace domén. .

Komplexní nabídka služeb v oblasti IT, komunikací a datových služeb.

Nabízíme: - marketingové a technické služby pro zajištění spotřebitelských soutěží..

Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

Služby: -technické, odborné a jinak obtížné překlady a tlumočení v evropských jazycích včetně arabštiny, čínštiny, japonštiny a korejštiny -doprovodný program služeb s komplexním servisem. Člen Jednoty tlumočníků a překladatelů ČR a Komory soudních tlumočníků ČR.

Studio IN, kosmetické studio, kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra, masáže

Tiskárna Provozovna: Na Hájku, Praha 8-Libeň Tisk, příprava tisku -vizitky -dopisní papíry -letáky -brožury -reklamní tiskoviny..

Kompeltní úklidová činnost: -smluvní úklid ve školách a průmyslových objektech, kancelářích a zdravotnických zařízeních -generální úklidy -veškeré vnitřní úklidové práce, i příležitostně -úklid po malování -mytí oken -mokré čištění koberců a sedacích souprav -jednorázové úklidy -praní záclon i s pověšením ...

Nabídka reklamy, marketingu, promo akce. Návrh a realizace komunikační strategie firmy, produkce, dtp, web, systém, publikační.

Reklamní agentura poskytující akce na klíč, teambuilding, speciální eventy, sportovní a společenské akce, hostesky a promotery, design a výrobu P.O.S., kompletní tiskový servis, DTP.

Poradenství a realizace opatření v oblasti snižování nákladů, efektivnějšího využití stávajících zdrojů.