Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Programy nadace: - program East East - vzdělávací programy - občanská společnost - romský program - právní program - veřejná správa - umění a kultura - publikační programy - zdravotnictví.

Prodej a pronájem rodinných domů, bytů, rekreačních objektů i pozemků v Praze a Českých Budějovicích. Zajišťujeme právní servis.

Úklidová firma Specializujeme se na kompletní úklid kancelářských budov, obytných domů a v neposlední řadě i na úklid domácností včetně např. mytí oken. Pro svou práci používáme spolehlivé atestované čistící a dezinfekční prostředky a úklidové stroje od firmy Kächler.

Soudní překlady, tlumočení - angličtina

Školení v MS Office: - Access - Excel - Outlok - PoverPoint - Word.

Fotografické služby - svatební fotografie, rodinné fotografie, portréty

Vytváření internetových projektů různého zaměření: - mobilní aplikace - webové portály.

Služby: - zkušební laboratoř - zkoušení, atestace, kontrola obalů, velkých obalů, IBC a malých kontejnerů určených k přepravě nebezpečných věcí.

IT služby: - outsourcing IT - audit a poradenství v IT - infrastruktura na klíč - HW, SW, www stránky - prodej specializovaných SW - maloobchod, velkoobchod, sklady, CRM.

Služby: - architektonické studio - architektonická kancelář

Webhosting - poskytování a registrace - internetové domény na serverech IGNUM

Nakladatelství, vydavatelství: - vlastní nástěnné i stolní kalendáře - různé druhy novoročních přání Individuální výroba firemních kalendářů nebo jiných tiskovin a publikací od grafického návrhu až po dodání do Vaší firmy.

Poskytování hostingu a souvisejících hostingových služeb. Prostřednictvím uživatelského rozhraní mohou naši klienti nejen spravovat své domény, ale také sledovat aktuální stav úhrad služeb a měnit celkové nastavení svého účtu.

Služby: - architekt - projekční kancelář

Tlumočení a překlady z německého jazyka.

Architektonický atelier. Architektonický atelier en bloc je založený architektkou Marií Špačkovou. Atelier nabízí: - architektonické a urbanistické studie - kompletní projektovou dokumentaci pro územní rozhodnutí - kompletní projektovou dokumentaci pro stavební povolení - kompletní realizační dokumentaci - kompletní návrhy ...

Společnost Jaga Media, s. r. o., je předním vydavatelem periodických a neperiodických publikací z oblasti stavebnictví a bydlení.

Služby: - sazba dokumentů - příprava tiskových předloh i elektronických dokumentů - přednášky, školení a konzultace - generování dat - vývoj softwaru - algoritmy a nástroje pro lokalizaci a rozpoznávání objektů v digitálních obrazech.

Přednášky a konzultace o životním stylu. Eshop: - knihy - kosmetika - doplňky stravy.

Mikrobusová a autobusová doprava v Praze.