Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Fotopráce, výroba: - průkazkové fotografie všech rozměrů - digitální fotografie ze všech médií včetně profi fota - vyvolávání ČB i barevných negativů všech značek - zhotovení kalendářů, novoročenek, rámečků, foto vizitek s vlastní fotografií.

Nabídka poradenství v oblasti informačních technologií a zpracování dat. Tvoříme videa či alikace na míru..

Nabídka služeb grafického studia, příprava tiskových podkladů.

Studio Esthetica vzniklo v roce 1997 Od roku 2001 jsme členem asociace Haute Coiffure Francaise (umělecké sdružení kadeřníků) Užíváme označení "Salon Expert Platin" Cílem celého týmu studia je poskytování služeb na nejvyšší úrovni pro dámy i pány Každý klient má u nás maximální individuální péči Dbáme o dokonalé sladění servisu ...

Průvodce světem lázeňství a wellness. Hodnocení hotelů a přímé kontakty na wellness hotely, lázeňské hotely a medical-wellness zařízení.

Kadeřnický a kosmetický salón. Kadeřnictví. Barvení: - klasické - Koleston Perfect - permanentní - Color Touch - přelivové - pastelové kolorace - americké barvení (prosvětlování různé odstíny) -melírování (mnoho způsobů nanášení) Headlines. Natáčení na papiloty. Žehlení vlasů. Společenské účesy: - večerní - svatební ...

Stavební projekce. Developerská činnost. Odborné konference a semináře: - development - architektura - stavebnictví - design. Zahradní a krajinná architektura.

Fotostudio a fotoateliér, Praha 5. Služby profesionálního fotografa Slávka Sekaniny. Zaměření na produktové fotografie, dále focení dětí a rodin, portrétů, reportáží, svateb. Výroba fotoobrazů a fine-art tisků.

Technická správa nemovitostí. Administrativní správa nemovitostí.

Personální poradenství a služby pro podnikatele i veřejnou správu. Personální řízení a personální postupy. Vedení personální agendy. Vedení mzdové agendy. Daně z příjmů ze závislé činnosti. Sociální pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců. Zdravotní pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců.

Zajištění brigádníků - studentů VŠ na dočasnou i dlouhodobou výpomoc.

Služby: - kopírovací a tiskové služby pro architekty a projektanty - reprografický servis pro vaše přednášky a kongresy

Provádění digitálního barevného i černobílého, velkoformátového a ofsetového tisku..

Přední světový přepravce uměleckých děl: - balení - přeprava - spedice - celní odbavení - skladování.

Zprostředkování letních brigád v USA a ve Velké Británii po celý rok. Jde o pomocné práce v národních i zábavních parcích, hotelech, restauracích, obchodech či na letních táborech.

Komplexní centrum specializované na zdravé hubnutí, formování postavy a odstranění celulitidy pomocí moderních metod (Vacushape, Lymfodrenáž, neinvazivní liposukce). Zajišťujeme metodu exilis, bezbolestná liposukce, omlazení pokožky a redukce vrásek kolem očí. Vacushape - aerobní stroj k odstranění celulitidy a aktivující krevní oběh. Lymfodrenáž ...

Služby: - návrh řešení informačního systému, - dodávka a instalace zařízení..

Společnost TrimCon poskytuje řadu produktů a služeb zaměřených na rozvoj managementu firem a organizací.

Dodávky a servis výpočetní techniky. Realizace a úpravy kabeláží včetně dodávky síťových prvků, Výhradní dodavatel MailCleaner - ochrana proti spamům. Realizace kompletního kancelářského systému na platformě Linux. Správa serverů.