Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Realitní služby. Odhady nemovitostí.

Propagace léků a dermokosmetických výrobků.

Institut mezinárodního obchodu dopravy a spedice IMODS. Poradenská firma, která poskytuje svým klientům komplexní řešení obchodní problematiky, týkající se zejména zajištění průmyslových investičních akcí. Při přípravě i v průběhu realizace tuzemské či zahraniční investiční akce poskytujeme svým klientům smluvní, personální a daňové ...

POČÍTAČE - SÍTĚ - SOFTWARE Analýza - Projektování - Dodávky - Správa a údržba

Tiskárna: - vizitky - dopisní papíry - letáky - prospekty - brožury

Špičkový tisk v krátkých termínech a za výhodné ceny s možností množstevních rabatů. V případě dohody je možné poskytovat agenturní slevy. Cenové kalkulace zpracovává denně naše kalkulační oddělení. Ceny se vypočítávají na konkrétní zadání zákazníka.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem: -rodinné domy -byty -pozemky -komerční objekty -chaty -chalupy. Soudní znalec: -odhad nemovitostí.

Profil nakladatelství tvoří tři základní ediční řady: Knihy o Praze,

Bezpečnostní agentura. Divize EZS: - dodávka a montáz EZS a EPS - dodávka a montáz bezdrátových zabezpečovacích systémů - dodávka a montáz zařízení umozňujících monitorování prostoru, zařízení pro audio - video záznam nebo přenos dat - dodávka a montáz přístupových systémů - intercomy, video, audio - montáz přístupových systémů na ...

Nabídka kompletního servisu polygrafických a mailingových služeb. Provoz nakladatelství a vydavatelství. Zpracování tiskovin.

Webové a grafické studio LucziDesigne nabízí služby v oblasti tvorby webových stránek, webdesignu, kreativního designu, grafiky, tvorbu aplikací a SEO služeb.

Člen asociace soukromých bezpečnostních služeb ČR. Nabídka bezpečnostních služeb: - fyzická ostraha objektů - recepční služba - osobní ochrana - ostraha obchodů (obchodní centra - obchodní řetězce, jednotlivé obchody) - doprovod při převozu finančních hotovostí - detektiv obchodu - hotelový detektiv - detektivní ...

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -správa majetku a nemovitostí -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -investiční a marketingová činnost -činnost organizačních a ekonomických poradců.

Potisk samolepících pásek a ohraničujících (nelepivých) pásek. Potištěné samolepící pásky: - uzavřou Vaše zboží nedostupnou pečetí, na které bude neoprávněné vniknutí do obalu ihned dobře rozpoznatelné - na páskách může být například vytištěno důležité upozornění, nebo pokyny pro odběratele - pásky jsou vhodné pro reklamu, jsou z ...

WebTrader je služba, která zastřešuje a vytváří partnerské programy pro internetové obchody. Tyto obchody propagují partneři pomocí reklamních bannerů na vlastních internetových stránkách.

Naším cílem v hb Solar je představit a dodávat na trh vysoce kvalitní technologie šetrné k životnímu prostředí pro využívání obnovitelných zdrojů energie. V současné době se používají fotovoltaické systémy k zajištění ekologicky bezpečné a spolehlivé dodávky energie pro budoucnost. Současně jsme otevřeni vývoji nových a udržitelných výrobních ...

Společenské, zábavní a sportovní centrum DOMYNO nabízí: - relaxaci - saunu s odpočívárnou - solárium - tři solária rozšířena o nejmodernější náhražku přírodního opalování - Biosolárium - fitness - aerobic - spinning - kadeřnictví - masáže - kosmetika - pedikúra - manikúra. .

Provádíme simultánní a kabinové tlumočení v oblasti práva, ekonomie, kultury, techniky a zdravotnictví.

Poskytování služeb v oblasti mediální komunikace

Zajišťujeme marketingovou propagaci léčebných přípravků a prostředků zdravotní techniky.