Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
- systémová řešení "na klíč" IT/Intranet/Internet - poradenství a odborné konzultace v oblasti IT a telekomunikací; vypracování posudků - poradenství v oblasti výběru poskytovatele pro připojení k síti Internet - konzultace a poradenství v problematice doménových jmen..

Správa stanic a serverů na platformách MS Windows, Linux, Mac OS X. Administrace sítí, firewallů, routerů. Komplexní řešení HW problémů. SW - péče o firemní software - MS Office, antiviry, účetnictví.

Sportovní marketing. - projektování a realizace sportovních událostí - marketingové a reklamní prezentace a komunikační služby.

Jsme specialisté na seminární práce, bakalářské práce a diplomové práce. S námi nic neriskujete..

WebCorp je design & development studio, založené v Praze, specializující se na vývoj aplikací, web design, flash animace, print design.

Polygrafická výroba. Poskytujeme: - ofsetový - digitální.

Klasická reklama: -TV, tisk, radio, Out-Of-Home. CRM / One to One: - customer Relationship Management - one-to-One komunikace - brand loyalty programy - databázový management - reklama s přímou odezvou - telemarketing. .

Vývoj a návrh informačních a redakčních systémů. Tvorba webových aplikací..

Výroba a umístění osvětlených megaboardů v nadstandardním formátu. Outdoor media planning a výroba venkovní reklamy s kreativními prvky. Billboardová reklama

Nabídka služeb: - fitness - kondiční posilování - rehabilitacní posilování - solária - tréninkové programy - dietní programy - školení trenérů - Indoor Cycling - prodej doplňků výživy - fitness poradna - tréninkový plán - dietní program - permanentky - klubová karta.

Fitness Asketa Služby: - posilovna - aerobik - solárium - sauna - vířivka - fit bar - masáže.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor s poskytováním pouze základních služeb.

Nabízíme přípravu tisku, grafiku, sazbu, zlom, scan a notosazbu. Používáme ofsetový tisk na vizitky, letáky, samolepky, přítisky na obálky.

Společnost Helma 365 se již 15 let specializuje na tvorbu kalendářů a diářů.

Přepravní kontrola ve veřejné silniční dopravě. Školení pracovníků dopravy. Psychologické poradenství a diagnostika..

Společnost United Signs, spol. s r.o. vznikla s myšlenkou pomáhat převážně středním, ale i menším firmám, vyznat se v tajích a úskalích některých speciálních oborů marketingu.

Servis výpočetní techniky. Kompletní správa stávajících počítačů a počítačových sítí Prodej a instalace digitálních fotoaparátů včetně zaškolení Připojení k internetu, opravy a přestavby PC, odvirování PC

Jsme nově založená dcera největší světové sítě nezávislých realitních kanceláří zastřešených značkou RE/MAX. Specializujeme se na vyhledání a zajištění optimální realitní akvizice dle potřeb našeho klienta.

Naše společnost zajišťuje profesionální služby v oblasti IT. Především klademe důraz na spojení kvality odvedné práce se spokojeností zákazníka. Zabýváme se především HW/SW dodávkami, outsourcingem

Nezávislá inspekční a certifikační společnost. Inspekce, certifikace, posuzování shody, revize, zkoušky, měření, vzdělávání, bezpečnost.

Studio grafického designu. Kreativní tvorba veškeré tištěné, venkovní a internetové reklamy od grafického zpracování až po zhotovení filmů, nátisků a finálního tisku. Grafické studio: - firemní tiskoviny, katalogy, letáky, plakáty, hlavičkové papíry, vizitky, výroční zprávy.

Společnost PROVOS spol. s r.o. je zaměřená a specializovaná na VÝROBU A MONTÁŽ OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ hal, nosných konstrukcí anténních nosičů, energetických, osvětlovacích a reklamních zařízení.

PROveletrhy je výhradní zastoupení jedné z nejvýznamnějších veletržních společností na světě „NürnbergMesse“ v České republice.