Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Nabídka: - vývoj a dodávka zákaznických SCADA systémů na klíč. Služby: - dodávka softwarových komponent - instalace, konfigurace a zprovoznění - zaškolení obsluhy - parametrizace a tvorba datového modelu - integrace s jinými systémy - tvorba specializovaného software. .

Realizujeme průzkumné a sanační práce, ekologické služby a audity .Biodegradace v odpadních systémech, odstranění a zpracování odpadů.

Úklid: - standardní - nadstandardní - stavební - bytu.

Služby: - návrhy a realizace výstavních stánků - velkoplošný tisk - laminace.

Nabízíme služby soukromých detektivů, ostrahu majetku a osob. Například detektivní prověrka osob a společností, zjištění majetkové situace za účelem vymahatelnosti pohledávky, sledování.

Profesionál v oboru prodej ekonomicky aktivních firem, podniků, souborů majetku, obchodních podílů a účastí na společnostech a v oboru prodej a zakládání nových ready-made společností..

Služby: -tlumočení, překlady z: -češtiny do arabštiny. -arabštiny do češtiny. -soudní tlumočení.

Úklidové služby: - běžné úklidy a údržba správních budov, škol a dalších objektů soukromého i veřejného sektoru - úklid a dezinfekce zdravotnických zařízení, objektů potravinářského průmyslu apod. - úklid a čistění průmyslových objektů včetně výrobních prostor a technologických zařízení - speciální nebo jednorázový úklid, čistění a ...

Naše společnost byla založena v roce 2005 a zabývá se převážně inženýrskou činností ve výstavbě. K této základní a nosné činnosti postupně přibývaly další aktivity jako je činnost cenových konzultantů, zajišťování výběrových řízení, projektové řízení staveb atd. V současné době je firma schopna nabídnout širokou škálu činností, pro kompletní ...

Nabízíme tvorbu informačních technologií včetně realizace a správy počítačových sítí. Poskytujeme software pro facility management.

Provádíme kompletní pravidelné i jednorázové úklidové práce pro firmy či pro domácnosti, mytí oken, čištění koberců a ošetřování podlah.

Výroba, služby: - patentované pěnové štítky - podložky k PC a MAC - atestované světelné interiérové boxy 420x320mm - reklamy z řezané grafiky (šíře řezu max. 1350mm) - plastové poutače - reklamní polepy automobilů - grafické návrhy a DTP - digitální velkoplošný tisk - plastové karty

Účetnictví: -jednoduché -podvojné. Zpracování: -mzdy -daně -sociální pojištění -zdravotní pojištění. Zastupování při kontrolách na úřadech. Audit. Výhradní distributor pro ČR a SR: -analytický software IDEA -kontrolní software, zejména pro auditory:

Ofsetová tiskárna: -výroba brožur -tisk do formátu A2 -tisk a skládání prospektů

Arcus Reality s.r.o. Realitní společnost: Prodej a pronájem -byty, bytů -domy, domů.

Distributor geografických informačních systémů předních světových firem..

Správa nemovitostí na základě honoráře nebo kontraktu.

Činnost: - litografické studio - digitální tisk - ofsetový tisk - reklama, propagace design. Předtisková příprava, litografie. Ofsetový tisk do formátu B1, plnobarevný tisk, knihtisk. Tisk: - vizitky, letáky, dopisní papíry, formuláře, samolepky, obálky, prospekty katalogy, plakáty.

Hlavní náplní činnosti je tvorba dynamických aplikací na platformě internetu. Součástí portfolia jsou klasické intranet systémy, obchodní aplikace, rezervační systémy, akademické aplikace, složitější databázové systémy i celopodnikové aplikace, které se stávají hlavní integrační platformou.

Internetové služby: -školení. Instalace, tvorba: -WWW stránky -software.

Architektonická kancelář Zpracování územně plánovací dokumentace a navazujících urbanistických a architektonických studií, provádění zeměměřických činností.

Služby: -zprostředkování dotací ze strukturálních fondů Evropské unie