Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Vývoj, výroba: -informační systémy -webové aplikace -správa hardwaru, serverů, serverových či klientských operačních systémů.

Provádíme zavádění PLM systému, Catia v5, Enovia, SmarTeam, dodávky a instalace HW, školení, poradenství.

Výkup, prodej, zpracování, likvidace druhotných surovin a odpadů včetně nebezpečných. Kompletní odpadový a kontejnerový servis. Poradenství v oblasti nakládání s odpady.

Společnost CFD support s.r.o. se zabývá podporou pro Počítačovou mechaniku tekutin (CFD - Computational Fluid Dynamics). Zabýváme se vývojem: - softwaru - matematických modelů - numerických algoritmů - vizualizačních technik - skriptováním - mnoha dalšími činnostmi souvisejícími s numerickými simulacemi fyzikálních dějů.

Zabýváme se vysoce účinnou metodou na odstraňování celulitidy podporovanou stroji a kosmeceutikou od německé firmy Weyergans.

Nabízíme bezbolestnou liposukcí 3. generace (neinvazivní liposukce, kavitace) prodlužování a zhušťování řas, lymfodrenáže a kryolipolýzu.

Provádíme ošetření pleti, hluboké čištění, hydratace, mikrodermabraze, podpora tvorby kolagenu, léčba akné. IPL pulsní světlo - trvalé odstranění chloupků, žilek, pigmentových skvrn. Bezbolestná liposukce, vyhlazení, zpevnění pokožky.

Služby: -architektonická činnost.

Poradenství, služby: - v oblasti plánování a controllingu. Tvorba, prodej, maloobchod: -software pro finanční analýzu.

Činnost: - marketing - výzkum trhu

Reklamní agentura a tiskárna. Sítotisk, plotr, PVC samolepky.

Zabýváme se úklidem domácností, bytových domů i kanceláří.

-manažerské poradenství a služby -ekonomické poradenství -telekomunikační zařízení -evropská společnost pro kulturu, vzdělání a vědu a technickou spolupráci

Internetové aplikace, prezentační grafika, aplikační řešení, webdesign, webhosting, flash prezentace, intranet, 3D animace, registrace domény, správa DNS.

Nabídka řešení problémových stavů, identifikace, kvalifikace, analýzy, expertýzy, managementu a outsourcingu řešení problému.

Hlavní směry technologického zaměření firmy: -systémy pro správu a archivaci dokumentů -workflow systémy -znalostní(fulltextové)databáze -systémy pro skenování dokumentů a formulářů včetně využití technologie typu OCR/ICR -systémy pro práci s elektronickými formuláři -tisková řešení z ERP systémů -informační ...

Vydávání časopisu Offroad, Quad a Autoeco.

Poradenství: -manažerské Služby: -optimalizace řízení podniků -organizace změny podniků.

Společnost GAPP System se zaměřuje na problematiku zálohování, migrace a archivace velkých objemů dat. Komplexní řešení založené na ověřeném programovém vybavení a robustní technologii magnetopáskových a optických jukeboxů.

Komplexní služby v oblasti informačních technologií: - zpracování dat, služby databank, správa sítí - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - specializovaný maloobchod - zprostředkování služeb - činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Architektonická kancelář: - projektová činnost ve výstavbě, realizace staveb.