Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Technickou správu a údržbu nemovitostí. Montáže, opravy a zkoušky: - vyhrazená elektrická zařízení. Revize: - elektrické spotřebiče - elektroinstalace a hromosvody. Zámečnictví. Čištění interiérů a exteriérů budov, čištění oken, úklid chodníků. Malířské a natěračské práce. Pokládání podlahových krytin. Montáž a periodické ...

Obchodní centrum: - 100 obchodů - pohodlné parkování ZDARMA - výborné dopravní spojení

Tiskárna. Ofsetový tisk. Knihařské zpracování. Kartonáž. Výroba z PVC. Vazby brožur a kalendářů, skládání, snášení. Balení do smrštitelné folie. Prospekty, letáky, skládačky. Plakáty, katalogy. Výseky, laminace. Časopisy, pohlednice, desky, obaly, knihy, publikace. Tisk obalů a samopropisů. Kroužková vazba. Kašírování, ...

Úklidové služby. Úklid: - komerční objekty a administrativní budovy - dopravní prostředky - železniční kolejová vozidla - v průběhu a po skončení kulturních akcí. Likvidace skládek a odpadů.

Služby: -překladatelské, tlumočnické ve všech jazycích.

Frima se zabývá klinickým zkoušením léků fáze I-IV, registrací a marketingem léků v České republice, východní Evropě a Evropské unii..

Poskytujeme: - překlady - tlumočení - korektury rodilým mluvčím. Zaměřujeme se především na východoevropské jazyky, konkrétně: - Ruštinu - Ukrajinštinu - Litevštinu - Lotyštinu - a další.

Yana Navitskaya pomáhá ženám objevit jejich krásu, nabízí rady i pomocnou ruku, najdete u ní kvalitní kosmetické výrobky, které si navíc můžete na vlastní kůži bezplatně vyzkoušet. Dokáže z Vás udělat krásnou, sebevědomou ženu.

Služby hodinového manžela, úklid domácností a kanceláří, mytí oken a výloh, dekorativní tapetování, malování a doprovod seniorů k lékaři nebo na úřad.

Výroba, prodej a potisk reklamních předmětů, propisek, bonbónů, textilu, usb flash disků, šňůrek na krk, deštníků, hrnků, firemních dárků a hodinek.

Prodej originálních magnetů na auto, ledničku či magnetickou nástěnku. Všechny motivy nabízíme také ve formě nálepky. Nabízíme také reklamní magnety jakýchkoli velikostí. Stačí si vybrat a jednoduše online objednat!

Zabýváme se technologiemi v oblasti internetu. Spravujeme a vytváříme webové stránky.

Poradenství v gastronomii, kompletní gastronomické služby, restrukturalizace gastro zařízení.

Nabízíme online psychodiagnostické dotazníky osobnostní profil týmové role manažerský styl pracovní motivace zvládání zátěže Obchodní profil online psychotesty verbální zdatnost abstraktní myšlení test sluchové paměti test pozornosti test obchodních dovedností anglický jazyk 360 stupňová zpětná vazba - online přehledná platforma ...

ostraha majetku, úklidové služby, údržba zeleně, kontrola nemocných

Fullservisová produkční agentura. Služby: -reklama a produkce -ozvučení, hlas, zvuk pro -TV, film. Další služby: -hlasový casting -hostesky -voicecasting -promo akce -promotion -produkční -soutěže -spotřebitelské soutěže -nahrávání zvuků -modeling. Kancelář: Pod Lesíkem 431/2a Praha 10

Zhotovení: - reprodukční podklady pro následný tisk knih, časopisů a obalů CD.

Mediální agentura. Poskytování poradenství v oblasti plánování a realizace reklamních kampaní. Segmentace trhu. Plánování komunikace. Výzkum a analáza dat: - vazby mezi spotřebiteli, značkami a komunikačními kanály - spotřební chování a životního stylu zákazníků - spotřebitelské odezvy na marketingovou komunikaci. .

BLF je sdružením mezinárodních a českých společností a firem.

Navrhujeme design bytových interiérů, od jednotlivých místností až po celý koncept bytových prostor. Jsme také připraveni poskytnout odborné konzultace při vlastní realizaci interiéru.

Činnost: - nakladatelství — vydavatelství - mediální poradenství - konzultační činnost - vzdělávání — věda - umělecká a organizační agentura.