Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Grafické práce Hodiny Choreografie Inzerce

Zajistíme pro Vás komplexní servis výpočetní techniky (outsourcing IT, od návrhu až po zapojení přímo u Vás), návrhy a dodávky pokladního vybavení včetně softwerového vybavení, dodávky spotřebního materiálu (papíry, tonery, atd

Realitní kancelář. Služby: - rychlý odkup nemovitostí - zprostředkování prodeje a pronájmu Vaší nemovitosti - rychlý hypoteční servis - zprostředkování prodeje obchodních společností - spolehlivý právní servis - profesionální inzerce Vašich nabídek.

Společnost je nositelem certifikátu ISO 9001:2009, ISO 14001:2005, ISO/IEC 20000-1:2006, ISO/IEC 27001:2006. Společnost ANECT se zabývá zaváděním a správou informačních a komunikačních technologií do prostředí vnitřních sítí státní správy a středních a velkých společností. Zaměřuje se na implementaci infrastruktury ICT, její provoz, bezpečnost ...

Grafický design, produkce tiskových materálů. Realizace: - multimediálí projekty - internetová reklama - venkovní reklama.

Prodej: - multimediální software - počítačové sestavy. Výroba: - grafické produkty. Provoz nahrávacího studia.

Squash Holešovice: - 4 klimatizované squashové kurty FIBERESIN - 2 stoly na stolní tenis - solárium ERGOLINE 300 s certifikátem o splnění podmínek EU normy. Půjčovna: -rakety, pálky, míčky, sálovou obuv, ručníky.

Prodej: -vlastních počítačové sestavy -jednotlivé komponenty -periferie -software a počítačová literatura. Rozšiřování počítačových sestav. Opravy počítačů. Instalace PC sítí.

Správa počítačových sítí. Poradenství v oblasti informačních technologií. Dodávky hardware i software.

Optima Promotion, založená v červnu 2009, je sesterskou společností firmy Wittstock & Tobias se sídlem v Hamburgu, působící na německém trhu již od roku 1990.

Optimalizace provozu tepelných zdrojů .

Naše autozastavárna v Praze Vám poskytne hotovost oproti Vašemu vozidlu. Veškeré vyřízení formalit do 30min. včetně převzetí peněz..

Poskytování služeb v oblasti řízení stavebních projektů. Společnost vlastními kapacitami zajišťuje: - řízení stavebních projektů - správu realitních investic - tržní oceňování nemovitostí - správu nemovitostí - prodej a pronájem nemovitostí.

Nabídka poradenských služeb při získávání dotací z EU, při zadávání veřejných zakázek podle platných předpisů nebo při vzdělávání pracovníků.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitostí. -byty, domy, pozemky.

PŘEKLADATELSKÉ A TLUMOČNICKÉ SLUŽBY / PŘEKLADY A TLUMOČENÍ NONSTOP LINKA + 420 608 916 000 NEJlevnější-NEJrychlejší-NEJkvalitnější. Cena za NS od 220 Kč. Zvýhodněná sazba pro anglický, německý a francouzský a slovenský jazyk. Světové jazyky: afghánština, albánština, angličtina, arabština, arménština, běloruština, bengálština, bulharština, ...

Architektonická kancelář. Služby: -územní plánování. -urbanismus.

Personálně - poradencká agentura: - výběr a vyhledávání zaměstnanců - personální audity - psychologická diagnostika pro pracovní účely.

Služby: -správa nemovitostí. -oceňování nemovitostí.

Realitní činnost: -zprostředkování koupě, prodeje a pronájmu nemovitého majetku -financování nákupu nemovitostí -vyhledávání vhodných nemovitostí a nebytových prostor -nákup, prodej pozemků -dražby nemovitostí, prodej zastavených nemovitostí -zhodnocování nemovitostí -správa nemovitostí. Provozovna: Sochařská 14, 170 00 ...

Tréninky a poradenské služby pro firmy.

Personální poradenství: -kvalifikační kurzy

Reliéfní a horká ražba, slepotisk, výsek, tisk (vizitky, novoročenky, svatební oznámení, certifikáty, samolepící etikety).