Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Komplexní bezpečnostní služby: -ochrana osob a majetku -převoz finančních hotovostí -převoz peněz, cenností -ochrana informací.

Služby: - komplexní řešení správy vozového parku - vedení elektronické knihy jízd - monitoring pohybu vozidel on-line. Car – Monitor CZ, s.r.o poskytuje služby v oboru od roku 2007. Našim posláním je zejména poskytování služeb v oblasti sledování provozu vozidel, jejich zabezpečení a elektronické knihy jízd. K realizaci služeb používáme ...

Vše pro Vaše: - party - oslavy - svatby - narozeniny.

Služby: -dotační poradenství od A do Ž -energetické audity, poradenství v energetice a v oblasti obnovitelných zdrojů -výběrová řízení a centrální nákupy -projektové řízení a projektový management -EU affairs – problematika vztahů s EU -daně, finance a účetnictví.

Poradenství v oblastí managementu a lidskych zdrojů, managerský audit. Pořádání tréninkových a výukových seminářů. Kurzy: - komunikační dovednosti - obtížné komunikační situace, vyjednávání a konflikt - prezentační dovednosti, školení školitelů, firemní kultura a media - osobnost manažera - řízení lidí (základní ...

Pronájem velkoplošných párty stanů, zajišťování a pořádání kulturních společenských a sportovních akcí.

Kaufland je jedním z nejúspěšnějších velkoplošných řetězců. Tento úspěch je založen na vypilovaném systému logistiky celkové palety zboží. Především vysoká obrátkovost masa, uzenin, ryb a drůbeže, sýrů, ovoce a zeleniny automaticky zaručuje stabilní vysokou úroveň čerstvosti zboží.

Progresiv s.r.o. je společnost zabývající se marketingovým, ekonomickým poradenstvím a retail controlilngem.

Distribuce, prodej, školení, servis: -CAD/CAM software GibbsCAM. Rekvalifikační kurzy: -obsluhy CNC obráběcích strojů.

Měření: - hygiena práce: - prašnost - hluk - větrání - plynné škodliviny. Systému managementu jakosti. Zkušebnictví: - kamenivo - zemina - betony - asfalt.

Poradenské služby, komplexní a praktické pokrytí potřeb italské klientely. Analýza trhů a výrobních sektorů. Studie proveditelnosti podnikatelských záměrů. Vyhledávání obchodních partnerů. Příprava a zakládání obchodních společností. Účetní a daňnové poradenství. Právní a personální asistence. Public relations a reklama.

Provoz: - digitální minilab - expresní zpracování digitální fotografie.

G4S je vedoucí poskytovatel komplexních bezpečnostních řešení. Své služby zajišťuje ve více než 125 zemích světa a zaměstnává více než 635 000 lidí. V ČR nabízí G4S outsorsing bezpečnostních řešení zejména v následujících oblastech: - převoz a zpracování hotovosti a cenin - obsluha ATM - fyzická ostraha osob a majetku - bezpečnostní ...

Poskytujeme masérské a regenerační služby

EDS - 'end-to-end' služby. - Řízení obchodních procesů (Business Process Management, Business Process Outsourcing): komplexní podniková řešení, management znalostních řešení. - Návrh, vývoj a správa elektronických řešení: elektronické obchodování, internetové služby. - Informační řešení (Information Solution): systémová integrace, ...

Zemědělský týdeník 1. dubna 1998 vyšlo první číslo Zemědělského týdeníku. Jak je z jeho názvu patrné, zaměřuje se na všechny obory zemědělský výroby, to znamená na rostlinnou a živočišnou produkci, mechanizaci, ekonomiku a další odvětví. Redakční kolektiv přitom tvoří nejzkušenější čeští zemědělští žurnalisté.

Nakladatelství vydávající především rozsáhlé obrazové encyklopedie a ilustrované umělecké a naučné knihy. V nabídce najdete široký výběr knih pro děti i dospělé. Všechny knihy můžete zakoupit i přímo prostřednictvím e-shopu. Knihy v češtině: - Literatura faktu - Beletrie - Umění - Fotografie - Obrazové knihy - Cestování - Dárkové ...

Masáž u Vás doma je nový trend jak zvýšit účinky masáže a ušetřit čas. Sportovní masáž, masáž lávovými kameny, havajská masáž a indická masáž.