Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Realitní agentura: - prodej a pronájem bytů, domů, chat, pozemků a nebyt. prostor

Vydavatelství. Polygrafická výroba. Knihařské a kopírovací práce.

Vývojová centra v oblasti internetových techologií. Pronájem ICT specialistů na IT projekty.

Bezpečnostní agentura Dux Praha s.r.o. je společnost působící v České republice prakticky již od roku 1993 a i když vznik samotného s.r.o je datován o něco později, odvíjíme naši firemní historii právě od tohoto roku. Nejprve její majitelé v roce 1993 založili dvě nezávislé koncesované živnosti zaměřené na ostrahu majetku a osob.

Potisk firemních a reklamních triček, rychlý a kvalitní potisk triček na zakázku, široký sortiment kvalitních triček. Kapacita až 10 tis tisků denně, specializace na mnohabarevný tisk a efektové tisky.

AGENTURNÍ ZAMĚSTNÁNÍ Při agenturním zaměstnání se OZP Management specializuje na zaměstnání osob se změněnou pracovní schopností.

Prádelna. Čištění, čistírna peří i na počkání: - párou-mokrou cestou - ozařováním UV lampama.

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Nabízíme komplexní služy v oblasti facility managementu.

Provádíme: - mezinárodní expresní letecká přeprava zásilek - kompletní celní odbavení a připojištění.

Návrhy a realizace administrativních, konferenčních a reprezentativních interiérů..

Realitní a investorská agentura. Prodej, pronájem: -nemovitostí.

Zajišťujeme veškeré realitní služby: - nákup - prodej - pronájem nemovitostí. Služby pro majitele nemovitostí: - osobní makléř, který se Vám věnuje po celou dobu prodeje nebo pronájmu - posouzení tržní ceny nemovitosti - uzavření smlouvy o zprostředkování - rozsáhlá inzerce na internetu a ve specializovaném realitním tisku ...

Společnost BP Consult se zabývá konzultační a inženýrskou činností v oborech týkající se ochrany životního prostředí, ekologických škod, geologie a hydrogeologie. Nabídka služeb: -EIA-hodnocení vlivu na životní prostředí -EMS-systém řízení dle souboru norem ISO 14 000 -ekologický audit -analýza rizik.

Úklidový servis. Úklid: - kanceláře - chodby a schody - sklady a výtahy .

Činnost: - vývoj informačních systémů pro výrobní podniky - stěžejním produktem je informační systém předvýrobních etap TPV2000.

Reklamní agentura: - provozuje sedm celorepublikových sítí indoorových nosičů umístěných v zdravotnických zařízeních, základních, středních a vysokých školách, fitcentrech a sportovištích, dopravních inspektorátech a bowling centrech.

Projekční a poradenská činnost v oblasti telekomunikací: - optické sítě - metalické sítě - datové sítě strukturované - pobočkové ústředny. Montážní činnost v oblasti - telekomunikací - slaboproudu - silnoproudu.

News Outdoor Czech Republic je jednou z největších společností na trhu venkovní reklamy. Společnost vstoupila na český trh v dubnu 2002, kdy koupila divizi venkovní reklamy společnosti QUO.

New Vision Media hledá nové možnosti pro komunikaci produktů a služeb. Základem je zejména dokonalá znalost cílových skupin a nenásilné oslovení koncového uživatele. Díky vhodnému prostředí a oslovení může naše reklama působit jako vítané osvěžení a rozptýlení během obyčejného všedního dne. Vytvářením inovativních komunikačních kanálů ...