Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Profesionální tlumočení, překlady: - všechny světové jazyky - soudně ověřené překlady. Tlumočnická technika.

Komplexní služby v oblasti ofsetového tisku: -plnobarevný, černobílý archový tisk -veškerá knihařská zpracování. 5 barevný ofsetový tisk: -letáčky, brožury, nabídkové listy, kartičky, stojánky, plakáty, časopisy a k tomu vazby, bigování, výseky, laminace, UV laky. 2 barevný ofsetový tisk: -výjimečná nabídka v oblasti ...

Úklidové práce: -strojní čištení -parní čištení -tlakové čištění. -ruční práce. Služby: -zahradnické práce -stavební práce -malířské, zednické, -instalatérské, výškové.

Vydavatelství: -časopisy: -měsíčníky FotoVideo, Golf Digest C&S. -magazíny DOMO, SPEKTRA.

Nonstop servis počítačů a počítačových sítí (NONSTOP DISPEČINK 603824428) -externí správa počítačových sítí -outsourcing v oblasti IT -webdesign -webhosting -intranetové a internetové aplikace -připojení k internetu pevnou linkou -AROUTER (balík programů který zajistí kvalitu a bezpečnost připojení k internetu - firewall, ...

Nabízíme projekce pozemních staveb včetně návrhu a realizace interiérů i vizualizace architektury.

Masáže a rehabilitace na profesionální úrovni podle individuálních potřeb a přání klientů. HOLISTICKÁ MASÁŽ (regenerační a relaxační): - masáž částečná (záda+šíje) - masáž celková - speciální masáž přírodním balzámem (pro řidiče) - reflexní terapie chodidel (ploska) - celková masáž dolních končetin - Terapie Hot Stones (horké ...

Pátrací služba: - bezpečnostní služby - řešení případů prumyslové a hospodářské kriminality - řešení pojišťovacích podvodů - zajišťování doprovodu osob - hledání pohřešovaných osob - pátrání po dlužnících - řešení případů vydírání.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Odborné překlady a tlumočení pro jazyky němčina, italština, angličtina, francouzština a ruština se specializací na návody, průmysl, telekomunikace, obchod.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: -byty -rodinné domy -nebytové prostory.

Grafické studio a tiskárna. Tisk: - knihy, brožury, učebnice - katalogy - časopisy - letáky, prospekty - plakáty do formátu B2 - autoatlasy - mapy - kalendáře - samopropisovací tiskopisy - dopisní papíry - vizitky - ceníky - oznámení - výdejky, formuláře atd.

Kompletní servis a dodávky veškeré IT techniky jak pro firemní zákazníky, tak pro soukromé osoby. Dodáváme nová PC, nové notebooky, nové tiskárny a veškeré vybavení i spotřební zboží. Nabízíme: - dodávky - opravy - veškeré servisní služby spojené s IT technologiemi. - opravy notebooků - instalace operačních systémů Windows 9x, 2000, NT, ...

C D V služby s.r.o. nabízí: - komplexní úklid administrativních budov - trvalý úklid nemovitostí - úklid chodníků a kontejnerových stání - vyklízení půd a sklepů - čištění koberců a sedacích souprav.

Nabízíme denní úklid kanceláří, skladů.

Revoluční typ nákupního košíku v současné době naše společnost umisťuje do všech významných obchodních řetězců, které působí na území České republiky.

Společnost pro výrobu reklamy: -velkoplošný tisk -nápisy: na auta, výlohy a vývěsní štíty -transparenty a bannery -plakáty -samolepky -reklamní displeje a stojany -grafika pro výstavy, kongresy.

Reklamní agentura: - DTP předtiskové služby - reklamní fotografie - grafické návrhy, design - reklamní texty - polygrafiské služby - Direct mail - veletržní expozice - aranžování - prezentační firemní akce - dárkové předměty - světělná reklama, vlajky - Signmaking.

Zajištění veškerých tiskovin, digitálního a ofsetového tisku, termotisku a sítotisku.

Pronájem zábavných nafukovacích atrakcí jako jsou: - hrady - žirafy - skluzavky - trampolíny - rodeo býk - sumo ring.