Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Zajišťujeme kompletní produkční zabezpečení kulturních, sportovních a společenských akcí, billboardové kampaně a grafické návrhy.

Svěřte své tělo a mysl péči, která Vám navrátí rovnováhu. Thajské masáže v Praze od profesionálů.

Jazykové kurzy, individuální výuka jazyků, angličtina, němčina, ruština, čeština pro cizince a jiné, doučování předmětů ZŠ, SŠ i VŠ, příprava na zkoušky, hra na hudební nástroje, počítačové kurzy, překlady a tlumočení

Nabízíme prostory pro konání Vaší společenské akce. Pořádáme: - plesy - výstavy - konference - kongresy - a další společenské události na klíč, které zabezpečíme cateringem, programem, dekorací i potřebnou technikou. Národní dům na Smíchově je vrcholně secesní kulturní památkou České republiky postavenou podle projektu Aloise Jana ...

Zajištění správy komerčních nemovitostí.

Naše služby: - Poskytnutí sídla - Příjem a přeposílání pošty - Telefonní a faxové služby - Pronájem kanceláří a zasedacích místností - Pronájem videokonferenční místnosti.

Prodej: - software - hardware. Služby: - programování - poradenství v oblasti VT - správa sítí a podpora v oblasti MS produktů.

Cenově dostupné krátkodobé i dlouhodobé pronájmy plně zařízených kanceláří v Praze v Brně i v Ostravě a v regionu střední a východní Evropy. Při založení firmy je nutné zřídit sídlo společnosti, z tohoto důvodu naše firma poskytuje rychlé a levné registrační sídla pro firmy po celé České republice. Virtuální kancelář je nejrychlejší a ...

Provozujeme architektonický projekční ateliér.

Realitní kancelář. Naše nabídka K prodeji: - rodinné domy - pozemky - bytové jednotky - hotely a Penziony - vily a Rezidence - činžovní domy - nebytové prostory - chaty a Chalupy - rekreační objekty - ostatní.

Kadeřnický a kosmetický salon. Dámské kadeřnictví: - obřady Kérastase - střihy, barvení - melírování - preparace - poradenství - společenské účesy. Pánské kadeřnictví: - obřady Kérastase - střihy - barvení - melírování - preparace - poradenství. Kosmetika: - ošetření pleti - depilace těla a v obličeji - trvalá na ...

Vyhledávání pracovníků (Recruiting Solutions) Výběr pracovníků (Assessment Centre) Analýza potenciálu manažerů (Management Audit) Rozvojová střediska (Team Development Centre) Optimalizace procesu vyhledávání a výběru pracovníků (Outsourcing).

Naše firma tiskne, potiskuje a vyrábí: - novoroční přání - novoročenky - svatební oznámení - vizitky - razítka - obálky - etikety - samolepky - samolepící reklama - kalendáře - katalogy - brožury - vyřezávaná reklama - slepotisk - ražba fólií - grafické návrhy.

Pražská prádelna NON STOP. Pereme prádlo pro hotely a soukromé hotely.

Výroba: - reklamní samolepicí bločky SPEED-IT - reklamní předměty - podpora prodeje - výrobky na zakázku. Tisk: - sítotisk - potisk, Tamton.laser, výšivka.

Pronájem: -nemovitostí -bytů -nebytových prostor.

JetSoft je softwarová společnost zabývající se poskytováním komplexních služeb v oblasti vývoje, implementace a správy podnikových informačních systémů. Kromě dodávek podnikových IS na klíč nabízíme vývoj nadstaveb pro již existují aplikace nebo jejich datové propojení.

PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ. Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové

Poradenská a konzultační společnost provozující multimediální pracovní portál pro absolventy pod názvem TalentJob.

Specialista na externí zpracování mezd – mzdový outsourcing a personalistiku. 60 let zkušeností a více jak 30 tisíc klientů v Evropě. V ČR a na Slovensku se zaměřujeme na malé a střední firmy.

Tiskárna je členem Kolegia české typografie a je "koncepční tiskárnou" výrobce ofsetových strojů Heidelberger Druckmaschinen. Kompletní polygrafická výroba od grafického návrhu až po finální zpracování. Grafické zpracování a CTP. Ofsetový tisk do formátu B2: -stroje Heidelberg, Roland.

Nabídka tiskových služeb až do formátu A2.