Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poskytování služeb v ofsetovém tisku a knihařském zpracování. Knihařské zpracování: V1 (šítí skobičkami), V2 (lepená vazba)

Průmyslové čištění. Výkonným vysavačem dokážeme odsát materiál a shromáždit jej v příslušném zásobníku: -odstraníme závaly materiálu z pod technologických zařízení -odstraníme prach a nečistoty z podlah a konstrukcí.

Kvalitní odborné překlady z a do němčiny. Zkušenosti od roku 2002. Přímá komunikace s překladatelem, individuální přístup. Překlady oborů: ekonomické překlady, právnické překlady, technické překlady, překlady marketingových textů, překlady beletrie a žurnalistika. Kvalita je na prvním místě.

Poskytování komplexních služeb v oblasti reklamy a marketingové komunikace.

Nabídka úklidových, údržbářských prací a prací ve výškách.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Sídlo firmy.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Kancelář a showroom.

Popis firmy: Reality pro ženy s.r.o. je realitní portál, který vám nabízí sdružené nabídky realitních kanceláří z České republiky. Vybírejte nemovitosti na prodej či pronájem.

KAKTUS Software je dynamicky se rozvíjejícím softwarovým developerem. Od svého založení v roce 1997 poskytuje profesionální služby a vyvíjí technologicky vyspělý software s hlavním důrazem na systémy založené na internetových a intranetových technologiích.

Společnost HB Média vznikla jako čistě česká soukromá firma, která se zabývá poskytováním služeb v oblasti marketingu a public relations.

EMC je přední česká PR agentura a česká afilace globální sítě Cohn & Wolfe. Zaměřujeme se na služby v oblasti PR: - Media Relations - krizová komunikace - poskytování externích tiskových mluvčích, ePR - marketingová podpora, sponzoring a event management.

specializovaná firma na přípravu a zpracování opticky čitelných dokladů. Produkty: - ruční kovová razítka (datumovky, paginýrky, celní, poštovní..) - elektronická razítka-prezentační zařízení - kódovače OCR - snímače OCR a čárového kódu - univerzální zařízení pro tisk a snímání OCR - perforátory Služby: - skenování, vytěžení dat, ...

Knihařství: -diplomové práce -vazby a opravy knih -kožené vazby -výroba luxusních desek na jídelní lístky a číšnické peněženky.

Vlasové a kosmetické studio nabízí: - kompletní servis ve stylu Total Look - kadeřnictví a účesy - Vizážistika a poradenství - manikúra - péče o vlasy a prodlužování vlasů. - pracujeme s L´Oreal Professionnel, Kérastase Paris, O.P.I. Kadeřnická péče.

Realizace výstavních expozic a interiérů, které dodáváme "na klíč".

Pronájem bytů, kanceláří a nebytových prostor pro podníkání v nemovitostech spadající pod správu

Nabídka: - vývoj aplikací - rezervační systémy - webové integrace a portály - publikační systémy (CMS) - design & multimédia - e-Marketing - podpora a helpdesk - školení uživatelů - konzultační služby.

Nabízíme tyto služby: - překlady - tlumočnictví - grafické práce - tlumočnickou techniku. PŘEKLADY JAZYKŮ: - angličtina, arabština, arménština, - bulharština, čínština, dánština, - stonština, finština, francouzština, - hebrejština, hindu, holandština, - chorvatština, indonézština, italština - japonština, ...

Správa a opravy nemovitostí v Praze a okolí V rámci dlouholetých zkušeností garantujeme profesionální a kvalitní služby v níže uvedených profesích s prodlouženou záruční dobou 36 měsíců.

Přepravní služby: - kontejnerové zásilky FCL a LCL na všechny druhy kontejnerů - spolupráce s námořními linkami a s přístavními speditéry - skladování zboží - celní řízení - celovagonové i dílčí zásilky - letecká přeprava v importu/exportu z/do všech světových celních letišť. Kamiony: - plachtové všech rozměrů a objemů - ...

Edox reality se zabývá zprostředkováním prodejů a pronájmů bytů, družstevním vlastnictví, rodinných a činžovních domů, pozemků, chat, chalup, nebytových prostor, kanceláří a komerčních prostor v Praze a Středočeském kraji