Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Kosmetický salon Yvonne Služby: - kosmetika - modeláž nehtů - laser - detoxikační zábaly

Služby: - prodej výpočetní techniky - servis výpočetní techniky - návrh, realizace a správa sítí - hromadné zpracování dat - obnova a zálohování dat - hardware, software a instalace TV/video techniky - PC Hot Line.

Kompletní nabídka webhostingových služeb. Poskytujeme: - tvorba webových stránek, vývoj internetových aplikací - tvorba internetových obchodů (e-shopů) - návrh grafického vzhledu stránek (webdesign) - správa managed serverů - správa firemních LAN sítí.

Vývoj, výroba a servis mikroprocesorových řídících systémů.

Nabízíme fotografické služby: - svatební fotografie - bytový design, architektura - produkty a propagační potřeby firem a hotelů - dále se zabýváme reportážní a ateliérovou fotografií. Další službu, kterou může náš klient využít je natáčení svatebních obřadů a ostatních společenských akcí.

Reklamní agentura. Full service: - prezentace firmy a jejich výrobků - výstavy a veletrhy - průzkumy trhu - organizování tiskových konferencí, banketů či oslav firemních výročí - příprava reklamních kampaní - nalezení a vytvoření základní filozofie podpory prodeje - naplánování reklamních aktivit a optimalizace výdajů na základě ...

Kosmetické studio Služby: - kompletní ošetření pleti, čištění a masáž - speciální pleťové masky - peeling obličeje, úpravu obočí, barvení řas a obočí - depilace obličeje a těla - denní, večerní a svatební líčení

Poskytovatel venkovních reklamních nosičů.

Překlady a tlumočení z německého jazyka.

Služby: - internetová mediální agentura - strategický internetový marketing - plánování a realizaci komplexních internetových reklamních kampaní - Social Media Marketing.

Komplexní zpracování zakázky od zredigování rukopisu přes grafický návrh a zlom až po korekturu a tisk, případně zajišťujeme jen jednotlivé fáze.Tvorba e-knih.

Služby: - projekty rozvodů vody, kanalizace, plynu a vytápění

Služby: - ofsetový tisk, knihtisk - transferový tisk (reklamní předměty) - sítotisk, tamponový tisk - potisk reklamních předmětů (trička, čepice, deštníky, oděvy) - kulturní agentury, umělecká činnost - pořádání eventových akcí, firemní večírky, ...

Služby: - matematicko-statistické zpracování dat - programování webových aplikací - prodej software - technická podpora

Architektonické studio. Služby: - projekční kancelář - realizační činnost - komplexní řešení staveb

Nabízíme služby: - typografické studio - sazba a zpracování technických textů, obsahujících tabulky a grafy - nakladatelská a vydavatelská činnost - tvorba software - grafické a ekonomické speciální aplikace a vývoj databázových aplikací v systémech ORACLE a LOTUS - zpracování publikací do elektronické formy

Veškeré PR služby: - copywriting - monitoring medií - komunikace s novinářipříprava textů k mediální komunikaci - tvorba a aktualizace medialistu, presskitu - organizaci setkání s médii - interní a externí komunikaci.

Provozování - databáze fotografů a fotografií modelek a modelů

HR Spectrum s.r.o. je executive search společnost, jejíž hlavní činností je vyhledávání výjimečných lídrů a manažerů, kteří vytvoří dokonalou synergii s týmem a firemní kulturou našich klientů.

Služby: - svatební fotografie - rodinné a portrétní foto - grafický design

Nehtové studio: - manikůra - pedikůra - ostatní služby

Služby: - služby realitní kanceláře - krátkodobé pronájmy bytů zejména v centru Prahy - kompletní servis při prodeji, koupi a pronájmu nemovitosti - pronájmy komerčních prostor - inženýrsko-investorská činnost - příprava developerských projektů - právní a poradenský servis, vyřízení všech úkonů s Katastrem nemovitostí - zajištění podkladů ...

Správa, prodej, pronájem nemovitostí a investice do nemovitostí.