Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Potisk triček, kalendáře, diáře, papírové tašky a mnoho dalších dárkových nebo reklamních předmětů vytváříme pro Vás za pomoci technik jako je sítotisk, ražba, digitální tisk a jiné. U naší společnosti DarTTisk, která má více než 15 let zkušeností, si můžete vybrat zboží na potisk trička.

Grafické zpracování tiskovin, grafické návrhy pro: - letáky, katalogy, prospekty, brožury, inzeráty, knihy, časopisy, vizitky, pozvánky, výroční zprávy, manuály, hlavičkové papíry, booklety, samolepky, diplomy, kalendáře. Firemní tiskoviny: - grafické řešení firemní značky - loga a jeho symboliky. Corporate image: - navrhneme (i ...

Svatební salon atelier Della Sposa: - prodej a půjčování svatebních šatů, i pro družičky - společenské šaty - zakázkové krejčovství - dorty - květiny - svatební oznámení - kadeřnické a kosmetické služby.

Překlady z a do následujících jazyků: - angličtina - francouzština - němčina - španělština - italština - ruština - slovenština - holandština - dánština - a další jazyky na přání zákazníka. Specializace: - ekonomické a firemní texty, dopisy, dokumenty a prezentace - zprávy a zápisy z jednání představenstev a ...

Zabýváme se tvorbou webových stránek a e - shopů - pro menší a střední firmy v celé ČR, poskytujeme hosting. Grafika na zakázku, neomezený počet stran, možnost administrace www stránek ze strany zákazníka.

Poskytování služeb v oblasti ostrahy objektů a osob.

Nabízíme poradenství, konzultace, zákaznické projekty, interim management, procesní a projektové řízení. Nábor nových zaměstnanců i optimalizaci řízení stávajících HR. Jsme držiteli ISO 9001:2008 a člen HK ČR.

TM TRADE spol. s r.o. je firma, která se zabývá vzděláváním v oblasti výpočetní techniky, tvorbou informačních systémů.

Tvorba www stránek, blogů, eshopů.Webdesing a Corporate identity.

Cabaret Show. St. Pauli Cabaret nabízí v klimatizovaných prostorách pestrý erotický program.

Nabízíme čištěni pleti, enzymatický peeling, hluboké čištěni za pomoci vacupressu, barvení řas, masáže obličeje, regenerační, liftingové, hluboce čisticí a bělicí masky i kolagenové, lymfomasáže těla.

Realitní kancelář. realitní makléři.

Reklamní a mediální agentura FULL SERVIS Grafické studio. Výroba, zpracování: - letáky, brožury, katalogy - předtisková příprava - 3D grafika - www stránky. Tvorba, výroba: - TV spot - Rádio spot - TV dokument (města, obce, firmy).

Velkoobchod na reklamní předměty, kalendáře, diáře, novoročenky.Reklamní předměty pro firmy s potiskem i bez potisku loga firmy. Prodej reklamních předmětů zajišťujeme již více jak 15 let.

Ucelené dodávky: -informační systémy a kvalitní značková výpočetní technika s integrací do lokálních nebo globálních počítačových sítí na klíč i formou leasingu. Speciální řešení pro přenosné počítače a systémy čárového kódu. Datová komunikace, řešení bezpečnosti počítačových sítí a vývoj aplikací pro Intranet/Internet.

Kadeřnictví: - dámské - pánské - dětské. Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra - prodlužování vlasů - poradenství.

Provozování hlídaného parkoviště. Nabídka krytých garáží v blízkosti metra u dálnice.

Jsme česká realitní kancelář zabývající se zprostředkováním prodeje bytů a nemovitostí vykupujeme byty, nemovitosti vzhledem k zájmu našich klientů, zejména poptávajících pronájem, od listopadu 2008 zajišťujeme také zprostředkování pronájmů díky naší partnerské realitní kanceláři v Ruské federaci a její cílené inzerci na tamním trhu, tvoří ...

Realitní a poradenská kancelář. Široká nabídka kvalitních nemovitostí. Poptávka po nemovitostech: - více než 1200 registrovaných zájemců o koupi a nájem. Obstarání prodeje a pronájmu nemovitostí: - určeno pro klienty, kteří mají zájem o prodej nebo pronájem své nemovitosti -zvýšená pravděpodobnost prodeje či pronájmu těchto ...

Komplexní poradenská činnost v oblasti implementací systémů.

Realitní kancelář: - prodej rodinných domů - prodej bytů v osobním vlastnictví či družstevních bytů - prodeje bytů či domů z developerských projektů. Služby: - kvalitní prezentaci Vaší nemovitosti v tisku či na internetu a dále využití firmeních vývěsek v rámci regionu - pro naše exkluzivní klienty využíváme možnosti specilizovaného ...