Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost ISIS, spol. s r. o. byla založena v roce 1991 partnery se zkušenostmi s vývojem a nasazováním komplexních podnikových systémů řízení výroby a odbytu. Zaměření společnosti: - vývoj a dodávky stravovacího SW - dovoz a prodej špičkových pokladen POSIFLEX.

Služby: - pomoc motoristům - pomoc v domácnosti - prodej dálníčních kupónů - dopravní informace z ČR - NONSTOP na čísle 800 124 000. Turistika ABA vám přinaší informace o vybraných evropských státech a USA. Data jsou získávána ze sytému AIT (Mezinárodní turistická aliance).

Správa a inkaso pohledávek prostřednictvím mimosoudního, soudního a exekučního řízení. .

Spolehlivé a rychlé informace o kredibilitě Vašich obchodních partnerů zdarma. Data z vybraných informačních zdrojů (např. insolvenční rejstřík, dlužnické databáze, katastr nemovitostí) se analyzují pomocí 185 kontrol, které v datech odhalí potenciálně rizikové faktory.

Provádíme vyklízení bytů, sklepů, půd, garáží, domů, nebytových prostor jako jsou kanceláře, výrobní i obchodní prostory. Dále nabízíme bourací práce s likvidací, jako je například odstranění starého bytového jádra apod. a skartace dokumentů pro firmy včetně skartace datových nosičů.

Provozování informačního, vzdělávacího a poradenského portálu.

Poskytujeme datové a telekomunikační služby a optimalizujeme náklady na tyto služby.

Naše společnost je jedničko na českém trhu v oblasti mobilního proximity marketingu. Pokud chcete své marketingové sdělení dostat přímo do mobilních telefonů Vašich potencionálních zákazníků, jste u nás na správné adrese! Pro marketing používáme technologie NFC, WiFi, Bluetooth, QR kódy a reklamní SMS zprávy. Poskytujeme bezplatné konzultace, ...

V kosmetickém studiu Lili provádíme prodlužování řas, přístrojovou kosmetiku jako např. galvanizace. Změny účesu v našem kadeřnictví od stříhání po barvení a změnu vizáže. Různé druhy masáží od baněk až po lávové kameny.

Nabízíme komplexní řešení v telekomunikační a datové komunikaci pro pevné a mobilní sítě

Podnikový informační systém. Dodavatel podnikových informačních systémů. Široké spektrum nástrojů pokrývá řízení podnikových procesů v oblasti: -financí, nákupu, prodeje -výroby, zakázek, řízení servisních činností -CRM a dále v oblasti reportovacích nástrojů. PRODUKTY : -Epicor -iScala -Scala -ERP.

Provádíme filtrace olejů všech druhů (minerální, syntetické a polo-syntetické oleje, bio-oleje). Prodej speciálních BY-Paas filtrů.

Dodávky úklidu, ostrahy objektů, údržba nemovitostí Dušan Straňák -

Poradenství v oboru obnovitelných zdrojů, facility management.

Nabídka správy nemovitostí, úklidových služeb pro firmy a komerční prostory, výškových prací.

Provádíme pravidelný úklid vnitřních a vnějších ploch. Dále zajišťujeme: - technickou údržbu zařízení a budov - požární ochranu a bezpečnost práce. Nabízíme prádélenské a stravovací služby, služby pro nemocnice a hotely. Ostraha a bezpečnostní služby.

Projekční činnost Inženýrská činnost - jednání s úřady Stavební - technický dozor Správa budov - facility management

Služby: - správa nemovitostí (zejména bytové domy a administrativní budovy) - inženýrská činnost - provozování tepelných zdrojů - zpracování prohlášení vlastníka a zajištění převodu bytů do osobního vlastnictví - prodej a pronájem nemovitostí - správa a pronajímání volných bytů Působnost: převážně Praha a Karlovarský kraj. Ing. Radek ...

Poradenské společnosti poskytující služby v oblasti management consultingu, transakčního poradenství a oceňování.

Vývoj a distribuce informačního systému EFA (software pro Facility Management). Provádění digitalizace, pasportizace, zaměřování skutečného stavu budov. Elektronická správa nemotivostí, technologií, zdravotnické techniky.