Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poskytování kompletních služeb v oblasti facility managementu. Nabídka úklidu, ostrahy, údržby a servisu.

Zajišťujeme komplexní správu nemovitostí. Provádíme údržbu a úklid budov. Nabízíme realitní služby.

Návrh, dodávka, montáž: - přístupové systémy - řídící systémy.

Blue Orange je luxusní centrum aktivního životního stylu, kde najdete pod jednou střechou tyto služby: Health Club (cardiofitness, posilovnu, spinning, squash, saunu, solárium, masáže a rehabilitaci), Beauty Salon, hotel, konferenční sál a restauraci. Health Clubu Blue Orange Praha – Letňany: - cardio fitness a posilovna - pohybové a ...

Poskytujeme kompletní reklamní služby: výroba reklamy, reklamní tisk, letáky, grafika, grafické studio, grafické návrhy, instalace reklamy, billboardy, kreativa, produkce, média, hostesky, internet, výstavy, veletrhy, direct marketing, polepy aut, digitální tisk.

Reklamní předměty: - novoročenky - kalendáře - diáře - psací potřeby - kuličková pera, triopeny, víceúčelová pera, duopeny, sady, gelová pera, mikrotužky, plnící pera, rollery - reklamní cukrovinky - aromatické visačky - cyklistické láhve.

Video produkce. Video efekty a střih. Grafika design. Reklama a marketing. Modelingová agentura. 3D Bluescreen studio. Foto studio. Foto makeup a vizáž. Reportáže a krátké filmy.

Nabídka služeb: - návrhy interieru-grafika ve 3D - poradenství výmalb, tapet a jiných design.doplňků - kompletní servis a pomoc s řešením interierů vč.realizace

Zabýváme se bytovými projekty v zajímavé cenové relaci. V našich projektech nabízíme rekonstrukce činžovních domů za účelem prodeje kvalitních bytů. Většina samotných bytů je ve fázi před jejich rekonstrukcí, takže zákazník může spolu s našim architektem ovlivnit rekonstrukci bytu podle svých přání a představ. Naše služby zahrnují ...

Galerie Harfa je největším obchodním a administrativním centrem stavěným v této době v Praze.

vydavatelství měsíčníků Pěkné bydlení, Zdraví, Flóra na zahradě.

Administrativní služby pro cizince, povolení k pobytu.

Zajišťování ochrany majetku a přepravy finančních hotovostí a jiných cenností.

3 S Agency se zabývá realizací akcí: - reklamních - kulturních - společenských - sportovních.

Grafické studio. Služby: -grafické práce. -webdesign.

Poskytované služby jsou zaměřeny do následujících oblastí: Strategické plánování společnosti: -podpora při stanovení vize -podpora při strategickém plánování.

Vydávání zvukových a multimediálních nosičů. Film: - akční - animovaný - dětský - dobrodružný - dokument - drama.

Specializuji se na PPC reklamu ve vyhledávačích - snadné umístění odkazu na internetovou prezentaci klienta na první pozice Google a Seznam (pozor, není SEO). Kontextová a bannerová reklama v síti Google. Ke správě kampaně vytvoříme bannery zdarma a pracuji také s reklamou na Facebooku.

2GD typo*graphic- grafický design, typografie, úprava knih. Služby: - grafický design - vizuální styl - logotyp - corporate identity - knihy - merkantilní tiskoviny - marketingové kampaně - SEO optimalizace - webové stránky - 3D grafika.

Zemědělský týdeník 1. dubna 1998 vyšlo první číslo Zemědělského týdeníku. Zaměřujeme se na všechny obory zemědělský výroby, to znamená na: - rostlinnou a živočišnou produkci - mechanizaci - ekonomiku a další odvětví.

odborná pomoc při řešení celní problematiky zastoupení příjemce zásilky v celním řízení vyhotovení celních dokumentů.