Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Business FORUM, společnost s mnohaletými zkušenostmi: - koncipuje - organizuje - pořádá - kongresy - konference - semináře k aktuálním ekonomickým a právním tématům. Jako zcela nezávislá společnost spolupracujeme s řadou expertů, konsultantů a manažerů z ekonomiky, vědy a politiky, kteří se podílejí na vytváření ...

Dodávky komplexních řešení v oblasti bezpečnosti informačních technologií.

Pravidelný i jednorázový odvoz odpadu několika druhy kontejnerů: -kontejner 3 m3 -kontejner o objemu 6 m3 -kontejner 9, 5 m3 -speciální kontejnery o objemu 11 m3.

Obchodní dům. Sortiment: - domácí potřeby - drobné zboží - knihy, video, hudba - nábytek a bytové doplňky - oděvy, obuv, doplňky - PC a mobilní komunikace - potraviny a občerstvení - sport, volný čas.

Telekomunikeční, datové a optické sítě Výstavba PC EZS, EPS - Zabezpecovací a požární systémy CCTV - kamerové systémy, SAT a TV rozvody Digitální ústredny Digitální a analogové telefony, bezdrátové telefony, záznamníky a faxy Aktivní a pasivní prvky strukturované kabeláže.

Nabízíme: -překlady a tlumočení ve všech evropských a hlavních asijských jazycích a 126 oborech -koordinaci odborníků různých profesí -sestavování specializovaných slovníků -lokalizaci internetových prezentací a softwaru.

Oprava a rekonstrukce fasád, půdní vestavby; tesařské, klempířské a pokrývačské práce; rekonstrukce plochých střech, reklama a reality.

Stavebně - obchodní a developerská společnost. Prodej: - stavební parcely na rodinnou výstavbu a realizaci staveb na klíč. Předmět podnikání: - provádění bytových a občanských staveb - správa vlastního majetku - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor a poskytování jen základních služeb s pronájmem spojených - realitní ...

Jsme předním investorem, developerem, správcem nemovitostí a manažerem nemovitostního fondu v oblasti realit a hotelnictví ve střední Evropě a spravuje majetek v hodnotě 740 milionů EUR. Klíčové obchodní aktivity: - skupina působí v regionu střední Evropy od roku 1991. Aktivní v následujících segmentech: - rezidenční - kancelářský ...

Zabýváme se: - výstavbou moderních domů pro bytové i kancelářské účely - financováním nemovitostí - správy objektů - pojištění - investice. Finance: - divize financí působí v současnosti v pěti zemích. Přidaná hodnota se vytváří prostřednictvím finančních a dalších služeb na základě úzkých vztahů s obchodníky .

Společnost HOSPODYNĚ působí na trhu úklidových služeb od roku 1997, po celou tuto dobu nabízí a zajišťuje, všem svým zákazníkům úklidy a péči o jejich domácnosti.

Full service Public Relations - events, práce s médii, multimédia, publikace, semináře, školení, sponzoring.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: -námořní kontejnerová -kusová a letecká přeprava -door to door servis z/do všech světových destinací -mezinárodní a vnitrostátní sběrná služba -skladování -služby Veřejného celního skladu -zastupování v celním řízení -poradenská činnost v oblasti spedice.

FRESH FOTO – Váš osobní fotograf. Náš tým se specializuje na svatební, těhotenské, portrétní i rodinné fotografie v ateliéru i exteriéru.

Grafická úprava: - knih - časopisů - prospektů - plakátů. Nabídka: - fotografické služeby - skenování - kopírování.

Internetové služby a design. Grafický design: - webdesign - návrhy, aktualizace a správa www stránek - zavedení www stránek do internetových vyhledávačů - grafické animace, video sekvence - loga, značky - návrhy značek, logotypů - zpracování grafických manuálů.

Činnost našeho grafického studia se datuje od roku 1997, kdy jsme začali pracovat jako sdružení odborníků z oblasti: - DTP - multimédií - animací - 2D grafiky - 3D grafiky. Za léta praxe jsme kvalitou a cenovou dostupností získali zákazníky velmi zvučných jmen, která naleznete na stránce referencí. Objemem zakázek jsme získali velmi ...

Reklamní agentura. Copy shop: - barevné kopírování + tisk - černobílé kopírování. .