Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Predikce, lékařský, ekonomický software. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tiskárny EPSON, OKI, HEWLETT PACKARD - minitiskárny EPSON, OKI. Prodej: - počítače dle přání zákazníka: - počítače - faxy OKI.

Optimus Consult & Invest a.s. je specializovaná, vysoce kvalifikovaná konzultační a poradenská společnost s týmem profesionálních konzultantů a odborníků, která se orientuje na maximální kvalitu a vysokou přidanou hodnotu poskytovaných služeb.

Navrhujeme a vyrábíme stojany na letáky, prodejní stojany, reklamní stojany (P.O.P. a P.O.S.), informační systémy, shop in shop prvky, vybavení interiéru, vybavení prodejen, prodejní nábytek, vestavěné skříně, světelná reklama (světelné boxy a světelné písmena) kliprámy a informační systémy. Nabízíme služby pískování, velkoplošné frézování, ...

Personální agentura OPTIMA RECRUITMENT EUROPE díky svým znalostem, kvalifikaci a profesním zdrojům spojuje vysoký standard a konkurenceschopnou cenu. Máme zastoupení v několika evropských zemích a více než 15 let zkušeností v personalistice.

Tvorba www stránek, webdesign, zpracování bannerů pro Vaši prezentaci, vytvoření loga společnosti (corporate identity) a v neposlední řadě i expresní tvorba webu.

Specialista řízení nákladů, produktivity a investic telekomunikačních řešení. Vyznáme se ve stále rafinovanějších cenových programech operátorů telekomunikačních sítí. Umíme najít možnosti, jak technicky a nákladově vylepšit telekomunikační řešení. Nová řešení navrhujeme na základě kvalifikovaných rozhodnutí našich odborníků nejen podle analýz ...

Hlavním obchodním zaměřením firmy jsou technické překlady pro oblast průmyslu.

Vydavatelství, vydavatel informačního a reklamního časopisu Aviso a Info speciál.

Prodej: -výpočetní techniky -komponentů -priferiíí -notebooků -digitální techniky -repasovaných počítačů, notebooků. Bazar her, softwaru a aplikací. Prodej softwaru: -Symantec, Adobe, aHead, Microsoft, Corel, Macromedia. Prodej herních, multimediálních a výukových novinek. Smluvní prodej - při stálých odběrech ...

Výroba firemních cedulí z mosazi, eloxu, plastu i plexiskla.Vlastní provozovna v o.d. Kotva Praha 1 : rytí a broušení skla. Pokud možno, drobné práce na počkání. Psí známky, cedulky na dveře, rytí do zlatých, stříbrných i ocelových šperků. Gravírování na Zippo, pero, likérky, vizitkáře, tabatěrky, nože, přívěsky atd.

Kosmetický salon v srdci Prahy 6. Kadeřnictví: Pedikůra a manikůra Kosmetika Masáže.

Ekologická likvidace výrobků gumárenského průmyslu.

Poskytujeme: - komplexní správu nemovitostí, výrobních areálů, nemocnic, hotelů, bytů - údržbu zeleně - zimní úklid - stavební činnost - havarijní služba - opravy - školení BOZP, PO.

Nabídka kompletních služeb spojených se získáváním, zpracováním a vyhodnocováním informací nutných pro marketingové rozhodování.

Komplexní řešení sdělovacích systémů, jak ve smyslu celé šíře dodávaných, vzájemně provázaných technologií, tak ve smyslu ucelené služby na klíč - od konzultace, projektu, vyřízení povolení, dodávky a její montáže až po servis.

Jsme odborným partnerem zákazníků využívajících řešení postavených na harmonizaci 4 klíčových oblastí. LBMS je dodavatel školení a to jak formou veřejných kurzů tak kurzů u zákazníka na jeho pracovišti nebo v jiných vhodných prostorách. Díky modulární stavbě kurzů je možné jejich přizpůsobení specifickým požadavkům jednotlivých ...

Kompletní servis a dodávky v oblasti reklamních a dárkových předmětů. Široký sortiment všech segmentů od klasických předmětů po VIP dárky. Vlastní produkci a výrobu dárků i reklamy na míru dle požadavku klienta. Odborně řešené návrhy a zpracování brandingu. Moderní technologické vybavení a vlastní produkční dílny.

Nabídka reklamních předmětů s potiskem nebo bez potisku dle přání zákazníka. Dodáváme čepice, trička, pláštěnky, propisky, psací soupravy, paměti USB, autopotřeby, peněženky, ledvinky, tašky igelitové, tašky konferenční, tašky nákupní, tašky jutové, šnůrky na krk s karabinou, těžítka, tašky bavlněné, tašky papírové, hodiny, barometry, vlhkoměry, ...

REE - ART PRODUCTION: - umělecká - taneční - produkční - zprostředkovatelská agentura působící již několik let v ČR i v zahraničí. Předmětem naší činnosti je budování akcí na klíč přesně podle přání našeho zákazníka. Naši umělci a tanečníci získávají prvenství v republikových i světových soutěžích. Působí v nejlepších tanečních ...

Oracle je druhá největší softwarová firma na světě a vedoucí dodavatel nejmodernějších globálních e-business řešení pro komerční internetové a webové aplikace.

Firma nabízí zákazníkům služby v oblasti konzultací, návrhu, vývoje, implementace a integrace informačních systémů; - návrhu - instalace a podpoře infrastruktury - řešení komunikačních systémů včetně elektronické pošty - vývoje software na zakázku.

Společnost InterSystems Corporation vyvíjí a prodává objektovou databázi Caché, software pro rychlou integraci Ensemble a platformu pro výměnu zdravotnických informací nazvanou HealthShare.

Náš pracovní tým se zabývá projekcí pozemních staveb a statikou zejména železobetonových, ale i ocelových a dřevěných konstrukcí. Pracovníci ateliéru mají praxi z práce na prestižních projektech pro renomované architekty. Služby: - stavební projekce - statika staveb - konzultace - studie zateplení - architektura - stavební dozor - ...