Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabízíme komplexní zpracování řešení interiérů v rámci developerských i privátních projektů.

Pronájem a prodej párty stanů včetně vybavení - mobilní bary, podia, podlahy, koberec, dekorace, nábytek, ozvučení, osvětlení, doprava i montáž stanů. Půjčovna mobiliáře - stoly, židle, potahy, ubrusy, bary, barové židle, Kompletní servis - firemní akce, festivaly, svatby, zahradní slavnosti

Nabídka reklamních služeb a bannerové reklamy.

Výroba: - razítka TRODAT i dřevěná - samolepicí reklama - hlavičkové papíry - obálky - velkoplošný digitální tisk - samolepky - tiskopisy - vizitky. Služby: - kopírování - rychlokopírování - nápisy na automobily, vozy - potisk reklamních předmětů, etiket, triček - vazba dokumentů. Papírnictví, e-shop i kamenná ...

Úklidový servis. Komplexní úklidový servis. Údržba budov a objektů. Jednorázový úklid. Generální úklid. Předkolaudační úklid. Úklid pravidelný a denní: -kanceláře, sociální zařízení a společné prostory - koberce, dlažba, PVC*, atd.

Distribuce tisku, tedy zajišťování dodávek celostátních i regionálních deníků, časopisů, elektronických médií, neperiodických publikací a dalšího obdobného sortimentu na prodejní místa po celé republice.

Kompletní servis v oblasti: - reklamy - dokumentárních a propagačních filmů - polygarfické produkce. Reklama - full service. Výroba: - filmů - videozáznamů - reklam. Polygrafická výroba, tisk: - brožur - katalogů - velkoplošných plakátů.

Poskytuji profesionální fotografické služby. Reklamní fotografie, produktové fotografie, rodiné fotografie, reportážní, dokumentarní atd.

BBC - to je sportování a setkávání. Dobijte baterie kombinací fyzického pohybu, relaxačních procedur a posezením v příjemném prostředí, kde se můžete pobavit s přáteli, navázat nové kontakty, dojednat obchod, seznámit se. Služby: - solárium - fitness - aerobic - cycling - running a walking - trénink boxu - bazén, sauna, vířivka a masáže.

Evropská svatební agentura. Specialista na exkluzivní romantické svatby v zahraničí. Svatby téměř po celém světě. YachtWedding se specializuje na pořádání romantických svateb nejen na luxusních jachtách, ale také na místech, jež exkluzivitě jachet odpovídají. Exkluzivní svatební místa v historických vilách, na soukromých ostrovech, v ...

Studio Michelle Bivotti zahrnuje komplexní služby a servis od prvotního konceptu vizualizace, katalogu, webové prezentace či IT řešení. Napište nám Vaše představy, plány a požadavky. Obratem Vám zašleme nacenění s odhadovanou dobou trvání.

Stavební a inženýrská činnost, technická správa a údržba, správa nemovitostí: -inženýrská činnost -konzultace, poradenství, pomoc architekta -komlexní výstavba či rekonstrukce bytových, komerčních a obchodních prostor -projektová dokumentace -stavební povolení -zajištění subdodávek všech oborů -dodávka prací na klíč včetně ...

Specializace na vytváření a správu IT systémů a sítí. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Prodej, zabezpečení, kompletace a servis: - PC sestavy na přání zákazníka - počítačové sítě - web design. Služby: - diagnostika a audit sítě - správa sítě – IT outsourcing - projektování a realizace sítí.

Vyrábíme kompletní sortiment razítek Trodat. Expresní razítko na počkání do 15 minut. Tiskneme vizitky, pozvánky, letáky a oznámení i expresně. Barevný tisk do formátu A1, řezané samolepy, plakáty.

Tvoříme internetové aplikace. Děláme návrhy loga či grafiky pro firmy, nastavení a zabezpečení firemních sítí.

Nabízíme: - čištění kanalizace tlakovou vodou - čištění kanalizace motorovým perem - trasovaní a vyhledávání kanalizace - revize kanalizace videokamerou se záznamem na DVD a zprávou - čerpání kalovými čerpadly - čištění jímek a revizních šachet - stavební opravy kanalizace.

Psychologické a personální poradenství. Výběr zaměstnanců. Personální audit.

Skladování: - 12000 m2 temperované plochy - režim celního a provozního skladu - skladování v regálech, na volné ploše - manipulační technika VZV do 12, 5 t, po dohodě i těžší kusů - řízení skladu v systému TRIS - ON LINE propojení s klientem - přenos dat - balení zboží - konfektionování zboží - kompletace ...

Aplikace čárového kódu, SW řešení, HW vybavení: -termotransfer tiskárny -snímače čárového kódu.

Nabízíme komplexní systém pro provoz internetového obchodu (e-shopu) s pokročilými funkcemi za bezkonkurenční cenu – KupToEshop – kvalitní eshop levně, od studentů VŠ.

Pronajíme příjemné a zajímavé prostory ve školicím centru InGarden pro akce typu: - koncert - výstava - semináře - jazykové kurzy - jednání - jiné firemní i soukromé akce. Nabízíme prostorné místnosti - učebny: - s dostatkem denního světla - s technikou - s kompletním zázemím v centru Prahy. Firemní školení řidičů a dozor BZPO

Specializace: - architektonické, urbanistické a interiérové projekty - architektonické a objemové studie - dokumentace k územnímu a stavebnímu řízení a realizační dokumentace. Kompletní služby: - přípravy staveb - inženýrské činnosti - zajišťování autorského dozoru během realizace stavby.