Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
CodeBerry se zabývá vývojem specializovaných řešení a poskytovaní služeb v oblastech, ve kterých působíme. Služby v oblasti softwaru: - vývoj - analýza - architektura - konzultace - integrace - outsourcing. Hlavní oblasti působnosti jsou: Podnikové systémy: - systémy pro řízení a podporu procesů - systémy pro správu obsahu - ...

Nabízíme adresu sídla pro firmu v Praze ve vlastní nemovitosti, máte tedy 100% jistotu, že Vaše sídlo bude u nás v bezpečí. Zajistíme přebírání pošty (v ceně), pronájem kanceláře na jednání apod. (300, -Kč/hod), dle potřeby lze dohodnout i další služby. Můžeme zajistit převod sídla, zakládání společností. S námi ušetříte si tak čas, peníze a nervy.

Vydávání měsíčníku Bbarák mapujícího hip hop kulturu u nás i v zahraničí.

Reklamní agentura se specializací na reklamní a pracovní textil.Dále realizace výstavních expozic na klíč, smluvní přeprava zboží, návrh a dodávka reklamních a propagačních předmětů.

Reklamní předměty - velkoobchod a maloobchod, přímy import, zakázková výroba. Kategorie: - psací potřeby - kancelář - domácnost - hobby - volný čas - elektronika - IT příslušenství - rozdávací dárky - na cestování.

Osobní nebo firemní stránky rychle a kvalitně, moderní webdesign, optimalizace pro vyhledávače, snadná aktualizace.

Nabídka inženýrských služeb a výkonů zkušebnictví pro energetiku a elektrotechnický průmysl.

SCREEN ING s.r.o. poskytuje klientům poradenské služby nejen v oblasti strukturálních fondů Evropské unie, ale také v ostatních oblastech souvisejících s přípravou a následnou realizací záměrů a projektů.

Nabídka čištění koberců, čalouněného nábytku a interiérů automobilů. Nabídka služeb půjčovny čisticích strojů.

Soustředíme se na tvorbu a komplexní správu webových stránek.

Nový celosvětový realitní server, možnosti vkládání videa, obrázků, zvýraznění slev a oslovení zahraničních klientů.

Profesionální fotografické služby. Fotografování portrétú přímo u klienta, v exteriéru a ateliéru v Praze. Fotografování svateb, miminek, tehotenské fotografie, glamour.

výroba 3D plastických log, nápisů, modelů z polystyrenu. Reklamní výroba, polepy řezanou fólií, frézování. Loga, nápisy: Standardně zhotovujeme loga do interiéru, exteriéru i na různé akce.

Poskytování poradenství v oblasti zahraničního obchodu. Nákup a prodej zboží.

Dodavatel původních IT řešení pro oblast: - bankovnictví - e-businessu a dalších odvětví vyžadujících komplexní řešení kritických aplikací. Přehled produktů: - aplikace OfficeLine, SIG - hardware VoiceDesk - vývojové nástroje Flex, modFlex - bezpečnostní technologie VASCO. Přehled poskytovaných služeb: - řízení projektů - ...

Zabýváme se tvorbou zakázkového softwaru a vývojem síťových aplikací i databázových řešení.

Výhradní zastoupení leteckých společností, hotelových řetězců, půjčoven automobilů a dalších firem v ČR a dalších 18 zemích střední a východní Evropy. Obchodní a marketingové služby.

1.služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy 2) projektová činnost ve výstavbě 3) provádění staveb, jejich změn a odstraňování 4) provozování cestovní agentury 5) výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů 6) inženýrská činnost v investiční výstavbě 7) zprostředkování obchodu a ...

Pronájem kanceláří bez potřeby vstupních investic a s kompletním servisem pro vaší firmu. Prestižní adresa pro sídlo společnosti, poštovní a telefonní služby, krátkodobý pronájem místností. Založení společnosti dle Vašich potřeb, bez razítek a úřadů, prodej ready-made společností.

Nakladatelství specializované na časopisy a publikace, které se týkají automobilů, motocyklů a hobby.

Služby: Správa nemovitostí Účetní služby Měření a regulace Úklid a údržba zeleně Pronájem prostor Správa tepelných zdrojů

Vydavatelská, nakladatelská činnost. Redakce časopisu Automatizace. Odborný časopis pro automatizaci, měření a inženýrskou informatiku.

Poskytujeme zejména tyto služby: - poradenství - projekty, dodávky a montáže EZS, EPS, CCTV a další. - služby dálkové ochrany objektů – PCO včetně výjezdové kontroly objektů.

Poskytování služeb grafického studia a fotoateliéru. Tvorba firemní identity, loga a grafiky.