Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Jsme reklamní studio s nabídkou reklamních a marketingových služeb, organizace firemních a společenských akcí, školení. Tisk a DTP studio.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti grafického designu. Nabízíme grafické manuály, výroční zprávy, firemní periodika, publikace, webdesign a další.

Poskytujeme objektivní informace o produktech a subjektech finančního trhu. Předmět podnikání: - zpracování dat - služby databank - správa sítí - poskytování software - činnost organizačních a ekonomických poradců.

Služby: - realitní činnost - právní a účetní služby - správu a údržbu nemovitostí - nakládání s odpady včetně separace - ostrahu osob a majetku - zpracování dat, správu sítě, databank - přípravné práce pro stavby - technické služby (letní i zimní údržba areálů)

Zmapujeme vaši fyzickou kondici, sestavíme vám tréninkový plán, pomůžeme vám sledovat váš růst pomocí naší nové služby: - posilovna, fitness - trenéři - diagnostika - poradma váživy - fitness bar - masáže - solárium - kosmetika - pedikúra.

Projektujeme parní, horkovodní, teplovodní kotelny, stacionární plynové turbíny a motory, strojovny tepelných čerpadel, využití termální energie, bioplynu, biomasy.

Fitness centrum: - posilovna - masérna - solárium - sál na aerobic - indoor cycling - cardiozóna - barem. Poradenství ohledně správného cvičení a výživy zajišťují absolventi FTVS, lékaři a odborní trenéři.

Fitness centrum sídlící v hotelu Pyramida. V nabídce také: - bazén - sauna - solárium.

Fit - Line Centrum: - posilovna - aerobic - solárium - kadeřnictví - masáže

Fitness centrum, club-klub. Nabídka služeb: - posilovna: - stroje DAVID na posilování a rehabilitaci, proti bolestem páteře a zlepšení kondice. - možnost individuálního programu pod odborným vedením - aerobic: - hodiny zaměřené na spalování tuků, zpevnění problémových partií - kondiční cvičení dle přání klientů - zdravotní cvičení ...

Fitness pro ženy zaměřené na zpevňování a formování postavy. K dispozici klimatizovaná posilovna, VacuShape, osobní trenér, aerobní zóna a solárium.

Služby: -počítačové sítě, výpočetní technika -návrh, realizace, servis, administrace, -telekomunikace(ústředny, přístroje, faxy, GSM brány, modemy) -tvorba a údržba WWW stránek -elektronická zabezpečovací signalizace -přístupové systémy -kamerové systémy.

Softwarové vybavení pro automobilovou diagnostiku.

Výroba a distribuce: - tarifikační a komunikační programy pro pobočkové telefonní ústředny.

ALEF NULA působí na trhu informačních technologií již od roku 1993. Stabilní společnost na trhu informačních systémů a technologií.

Nabízíme úklidové služby a balicí činnosti.

DYKsoft se profiluje jako česká samostatná softwarová firma poskytující kompletní služby v oblasti Internetu a to včetně školení a kurzů, které mají napomáhat k eliminaci digital divide a obecně přispívat ke zvyšování počítačové gramotnosti. Ovšem hlavní těžiště působnosti je ve tvorbě a správě webových aplikací všech rozměrů a náročností. ...

Zabýváme se tvorbou WWW stránek zaměřených na výkon. Vytvoříme Vám přehledné WWW stránky a zajistíme aby byly dobře viditelné ve vyhledávačích.

Reklamní agentura se specializovanými službami pro farmaceutické společnosti.

Grafické studio Počítače: PC, Apple Macintosh Programy: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign CS2 aj. Tvorba grafického designu firemní loga, logomanuály tiskoviny: letáky, prospekty, katalogy, plakáty, výroční zprávy, kalendáře, pozvánky, novoročenky etikety výrobků, grafický a průmyslový design výrobků a obalů ...

Prodej a servis výpočetní a telekomunikační techniky, správa sítí, poradenství v oblasti software a hardware.

Jsme firma specializující se na instalace reklamních produktů zhotovených převážně jinýmy producenty a to v nejširším možném rozsahu od jednoduchých drobných instalací přes výlohy prodejen, billboardy, bannery, síťoviny....... až po nejnáročnější polepy dopravních prostředků včetně autobusů, vlaků a dopravních letadel. Samozřejmě uspokojíme i ...