Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výstavy a veletrhy, realizace expozic. Zajišťujeme technickou realizaci kongresů

Měřící a regulační technika. Přední světový výrobce vysoce kvalitních hardwarových i softwarových produktů pro: - získávání dat - digitalizaci - počítačové vidění - tvorbu a zpracování multimédií.

Nabídka klasické relaxační masáže, manuálního liftingu obličeje, anticelulitidové ozónové masáže, indické antistresové hlavy... Dopřejte si hodinku odpočinku při masáži - na chvíli zapomenete na celý svět, tělo i mysl si odpočine a zregeneruje a Vy budete jako znovuzrození.

Nabízíme profesionální služby: web design, seo optimalizace, tvorba www stránek, střih videa, natáčení, fotografie. Vytvoříme Vám nový web, navrhneme webdesign, seo optimalizaci. Natočíme Vám film, nebo promovideo, profi fotografie.

Potřebujete virtuální sídlo společnosti v Praze? Sídlo společnosti je nejen nutností pro každou společnost dle zákona, ale je hlavně její vizitkou. Sídlo na prestižní adrese v Praze zvyšuje důvěryhodnost firmy a může tak podpořit její úspěch u potenciálních obchodních partnerů. Sídlo právnické osoby, tedy sídlo určené v zakladatelském dokumentu a ...

Firma poskytuje manažerské a podnikaltelské poradenství včetně poskytování kurzů na komunikační a prodejní dovednosti.

Nabídka praní a mandlování prádla pro hotely, penziony, restaurace a ubytovny. Možnost chemického čištění, praní záclon, závěsů a krejčovských oprav.

Personální agentura působící především v oblasti automobilového průmyslu.

Constat reseach nabízí široké spektrum nástrojů na efektivní marketingovou analýzu / výzkum trhu Constat realizuje: MARKETINGOVÝ VÝZKUM: Kvantitativní průzkumy Kvalitativní průzkumy Mystery Shopping Consulting, Outsorcing, Coaching Adaptace business plánu Příprava obchodní strategie Provozní a marketingová strategie (audit ...

Architektonický ateliér. Navrhování a projektování staveb, územní plánování.

Naše služby: - správa, údržba a opravy nemovitostí - úklid

Nabídka služeb modelingové a castingové agentury zastupující modelky, herce a herečky. Vyhledávání talentovaných dětí i dospělých.

Vlasové studio: - kadeřnictví - prodej solární a vlasové kosmetiky - modelace nehtů gelem.

Zprostředkujeme : prodej a pronájem nemovitostí, pozemků činžovních domů, vil, bytů, kanceláří a skladů. Zajistíme právní servis. Praha a Střední Čechy.

Naviga 4 je společnost poskytující poradenské služby v oblasti financování a řízení projektů a získávání technické podpory ze zdrojů Evropské unie. Jedná se především o čerpání finančních prostředků jak ze strukturálních fondů, tak i dalších rozvojových programů a iniciativ, např. INTERREG III, EQUAL, Finanční mechanismus EHP). Součástí našich ...

Předmětem činnosti divize A: - poskytování lokalizačních a překladatelských služeb včetně tvorby a údržby www prezentací. -www prezentace, překlady webových stránek -On-line nápovědy, elektronické/tištěné manuály, školicí a marketing.materiály, -příručky pro uživatele SW a HW, -technické překlady a školicí materiály a prezentace ...

Software602 je středoevropskou jedničkou v softwarových řešeních pro elektronizaci dokumentů a elektronizaci procesů. Zvláště silné postavení si vybudovala v oblasti elektronických dokumentů se zachováním právního účinku. Zákazníky společnosti Software602 jsou střední a větší organizace ve všech sektorech trhu. Firma je jedním z klíčových ...

Grafické nápisy, polepování aut, reklamní cedule, výstavní expozice a interiéry, výlohy obchodů.

Jsme specialisté na venkovní a interiérovou reklamu Přinášíme nová netradiční řešení a materiály Naše reklama pomáhá klientům zcela se odlišit od konkurence Nabízíme řešení šitá na míru.

Zakládání, správa a prodej offshore společností . Prodej před registrovaných ready made (shelf) offshore společností.

Nejlevnější odvoz odpadu odpadů, Praha, kontejner, kontejnery Avia, odvoz suti sutí písků písku, přistavení kontejneru kontejnerů, kontejnery na objemný odpad, v Praze, pronájem kontejnerů, vyklízecí práce.

Salon pro psy. Úprava psů: -standardní, výstavní, -sportovní, praktická na údržbu - koupání, rozčesávání, trimování, krácení drápků, čištění a vytrhávání chlupů z oušek a pod. Na úpravu je potřeba se předem objednat.Spolehlivé služby - 22 let praxe.