Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Jsme rodinná firma s dlouholetou tradicí deratizace, která sahá do 60. let minulého století. Můžeme nabídnout dlouhodobé zkušenosti, znalosti nových technologií hubení hlodavců a obtížného hmyzu, přípravky se 100% účinností.

Prodej palubních počítačů of - line, on - line s černými skříňkami do vozidelpro široké využití ve firmách transportních, servisních, stavebních, montážních a obchodních, systémů pro manažerské řízení automobilů. Vnitrostátní velkoobchod s vozidly včetně náhradních dílů a příslušenství ...

Lisování: - CD - DVD. Možnosti výroby: - klasická CD - Mini CD - CD Card - Shape CD - speciality.

Zajistíme odvoz odpadů a stavebních sutí, přistavení kontejnerů o objemu 3-15 m3 a nosnosti 3-10 tun (nosiče Avia a Mercedes Benz).

Pronájem kanceláří a nebytových prostor.

Nabídka realitních služeb přes internet a nabídka softwaru na řízení finančních transakcí.

Správa nemovitostí. - vlastní správa, vykonávaná na základě mandátní či příkazní smlouvy, se dělí do těchto oblastí.

Personální služby: - IT a telekomunikace - HR a administrativa - Engineering - Finance, účetnictví a bankovnictví - Stavebnictví a nemovitosti - Call centra - Gastronomie a cestovní ruch - Executive Selection - Veřejný sektor - Farmacie - Výroba, služby, řemesla - Právo - Práce v zahraničí - Dočasné úvazky, ...

Provádíme kompletní realizace staveb, 3D vizualizace a designérské návrhy interiérů. Zabýváme se realitní a inženýrskou činností.

Firma se zabývá poskytováním architektonických a inženýrských služeb.

Poradenská a konzultační firma v oblasti digitálního zpracování obrazu a textu pro grafický průmysl. Výroba tiskovin od převedení obrazu do digitální podoby, zpracováním získaných dat, předtiskovou přípravou a řízením tiskových procesů včetně správy barev. 1) Poradenské a konzultační služby, odborná pomoc při instalaci systému přímo v ...

Výroba, prodej: - software v oblasti geoinformačních technologií a geodézie v ČR.

Návrhy a tvorba multimediálních aplikací a interaktivní komunikační systémy pro obchodní společnosti, mobilní operátory i veřejnost.

Ayurmedic Ceylon - centrum masáže Praha relaxační ajurvedské a shiatsu masáže. Ajurvéda Váš jedinečný prostředek k relaxaci a regeneraci organismu - dárkové poukazy, reflexní terapie Aromaterapie Kosmetika. Pomoc při odstranění bolesti zad a kloubů, celulitidy, vypadávání vlasů.

Zajišťujeme komplexní úklidový servis komerčních a soukromých prostor.

VÝŠKOVÉ PRÁCE POMOCÍ HOROLEZECKÉ TECHNIKY: mytí oken, prosklení, osvětlení a obtížně přístupných ploch opravy střech a fasád zednické, klempířské a pokrývačské práce montáže a rekonstrukce hromosvodů nátěry a revize střech, střechy „Bramac“ renovační a impregnační nátěry taškových střech, obnovující pěkný vzhled a prodlužující ...

Realitní činnost, prodej, pronájem: -byty -pozemky -rodinné domy a vily -rekreační objekty -ostatní objekty -nájemní domy -správa nemovitostí -investiční činnost -financování výstavby a poradenství -hypoteční úvěry, stavební spoření -veřejné dražby -realizace zástavních práv k nemovitostem -vystěhování nájemníků a ...

Vydavatelství odborné ekonomické a právní literatury a časopisů zaměřených na daně a účetnictví, pracovněprávní a mzdové problémy.

Agenturou specializovanou na public relations a public affairs, poskytující komplexní služby v oblasti komunikace. Je součástí nadnárodní sítě public relations agentur Pinnacle Worldwide, sdružující přes padesát členů v Severní a Jižní Americe, Evropě, Asii a na Středním východě.

Obchodní komora usilující o podporu hospodářských a obchodních styků mezi ČR a Švýcarskem, zajištění informací, kontaktů, právní pomoci a exportu.

Nabízíme pravidelný i jednorázový úklid, údržbu chodníků, travnatých ploch, zahradnický servis či údržbářské práce. Dodáváme hygienické vybavení.

Vydáváme exkluzivní časopis (průvodce po České republice.