Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Jsme architektonický ateliér zabývající se celým průběhem zakázky od přípravy po realizaci. Především se zaměřujeme na individualní potřeby a nároky klientů.

Komplexní služby v oblasti: -personalistiky -zpracování mezd a řízení lidských zdrojů.

Svatební fotografie, video a kompletní servis zajistí profesionální svatební fotograf a kameraman. Portrétní a figurální foto u Vás doma. Fotíme plesy, promoce, oslavy, reportáže, firemní akce, atelierové foto. fotografování škol, komerční fotografie, fotografování dětí.

Úklidové služby: - jednorázové úklidy: - mytí oken, výloh (výlohy), výtahové šachty - výškové práce - praní záclon - mytí podlah - čištění koberců - pravidelné úklidové práce - speciální práce - čištění žaluzií - údržba zeleně - terénní práce-údržba a úprava terénu a současně odvoz veškerého odpadu (zajišťujeme kácení křovin, stromů a ...

Výroba různých razítek. Výroba: - razítka TRODAT i dřevěná - reklamní stojany - samolepicí reklamy - samolepicí etikety - samolepky - tiskopisy - vizitky. Běžně razítka zpracováváme do dvou až třech pracovních dnů, vizitky do druhého dne nebo dle přání zákazníka do hodiny bez jakýchkoliv příplatků. Expresní razítko lze s ...

Provádění ochranné dezinfekce, dezinsekce a deratizace.

Výroba: - polygrafické raznice - výsek a násek papíru a lepenky

Služby: - architektonické - inženýrské - projekční.

Služby: - konzultační a poradenské služby v oblasti interaktivních médií, - emarketing, - web design, - programování a správa webových aplikací, - webhosting, serverhosting.

Agentura a nakladatelství specializované na výtvarné umění. Činnost společnosti: - pořádání výstav včetně zajištění veškerých doprovodných tisků, publikací a propagace - nakladatelská činnost - pořádání uměleckých sbírek - komerční tisky nejvyšší grafické a polygrafické kvality.

Poskytování mediálního servisu včetně průzkumů trhu, monitoringu, plánování, nákupu a hodnocení.

Nabízíme fyzickou ochranu majetku i se psem, hotových či rozestavěných staveb, poradenství pro zabezpečení objektů. Osobní konzultace se zákazníkem, návrh optimální ochrany objektu přímo na místě. Kompletní bezpečnostní služby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dekorační kůže a koberce Výroba, prodej: -reklamní předměty

Činnost: - kompexní služby v oblasti internetu - tvorba e-shopů - tvorba www prezentací a aplikací - internetový marketing - optimalizace stránek pro vyhledávače - návrh a správa reklamních kampaní - tvorba reklamních bannerů - webdesign, webhosting, správa domén, copywriting.

Vydavatelství tiskovin, katalogů a kalendářů, které vydává informační týdeníky.

Tiskárna, knihárna. Ofsetová tiskárna-rychlost a spolehlivost. Služby: - vazbu a tisk diplomových prací do 1 hod. - tisk ofsetem - kompletní knihařské zpracování V1, V2., - xerografické kopírování - grafický návrh - knihařské zpracování ve vazbách V1 a V2.

Projekce, dodávka, montáž: - zabezpečovací a požární systémy – EZS a EPS - kamerové a sledovací TV systémy – CCTV - anténní a satelitní systémy – STA a SAT - docházkové systémy a systémy kontroly vstupu – ACCESS - telekomunikační systémy - domácí telefony a videotelefony - mechanické zabezpečení, dveřní technika - počítačové rozvody a ...

Komplexní správa IT, servis PC a periférií, servis Apple a periférií, správa sítí, outsourcing IT, servery, instalace software, programování aplikací, bezpečnost dat, servisní podpora 24/7, ISO 9001