Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nabídka služeb realitní a dražební společnosti.

Prodej: - kancelářské a školní potřeby. Služby: - kopírování - výroba razítek a vizitek - laminování a kroužkové vazby včetně dárkového balení.

Regenerační služby poskytované zkušeným specialistou pro řešení běžných civilizačních obtíží. Rozmanité druhy masáží.

Pořádání výstav a veletrhů se specializací na kontraktační výstavy kožených výrobků, obuvi a oděvů v Olomouci a Praze.

Centrum zdraví a krásy. Služby: - kadeřnictví - solárium - nehtové studio - kosmetika.

Profesionální pokladní systémy nejen pro restaurace. Software Septim - pokladní systémy, POS, HW; kompletní řešení pro restaurace, jídelny, fastfoody, hotely a ost. Skladová a prodejní evidence, cenové kategorie pro hosty a evidence zákazníků, vyhodnocování provozu - obraty a analýzy, pokladny.

Zajištění kvalitních služeb v oblasti produkce konferenčních a incentivních projektů. Průběžný PR full service: - zpracování PR strategie firmy/značek - zpracování detailního ročního PR plánu, výběr vhodných médií - výběr konkrétních novinářů pro užší, pravidelnou spolupráci - pravidelné komunikace s vybranými novináři, spolupráce s ...

Agentura práce - držitel platné licence MPSV ČR, pracovní servis, personální agentura. Zajistíme Vám brigádníky, zaměstnance(uchazeče o zaměstnání) podle Vašich požadavků zejména v Praze a okolí. Jedná se převážně o pomocné práce typu: - práce ve skladu (archivace) - úklidové práce (výstaviště, kina, administrativní budovy) - ...

Nabídka komplexní fyzioterapie Jednotlivé výkony: - rehabilitační masáže - mobilizace páteře - mobilizace pohybového aparátu - rehabilitační reflexní masáže - masáže relaxační - léčba ultrazvukem - lymfodrenáž při lymfoedémech.

Realitní společnost České spořitelny působí na území celé České republiky a nabízí klientům komplexní řešení jejich potřeb souvisejících s pořízením, prodejem nebo nájmem nemovitosti. Zajistí prodej jak developerského projektu, tak i stávajícího objektu, najde byt či dům podle přání a potřeb zákazníka.

- zprostředkování obchodu a služeb - pořádání odborných kurzů, školení, a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnost - reklamní činnost a marketing - agenturní činnost v oblasti kultury a umění - pořádání výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - pořádání kulturních produkcí, zábav a provzování - organizování ...

Reklamní agentura: - Strategické poradenství při tvorbě a realizaci komunikačních projektů - Poradenství a zajišťování vztahů s médii, pořádání tiskových konferencí a tvorba tiskových materiálů - Strategické konzultace při předcházení nebo výskytu komunikační krize - Pořádání produktových launchů - Pořádání prezentací, přehlídek a ...

P. DUSSMANN spol. s r. o. je servisní společností a poskytovatelem služeb Pedus service v oblastech: Úklidové služby: - denní - týdenní - měsíční. Stravování: - závodní stravování pro zaměstnance - stravování pro TOP management - restaurační provoz - kantýnský prodej - doplňkový prodej - další činnosti.

Základem všech thajských masáží je meditace. Masérka se soustředí po dobu jedné minuty a obrací se ve své mysli k zakladateli tohoto umění s prosbou o osvobození klienta od všech bolestí a nemocí. Proč a kdy využít thajské masáže? - odstranění stresu, pracovní i osobní zátěže - úleva od bolestí zad a svalstva - odbourání dopadu fyzické ...

Solárium, kadeřnictví, masáže. Floating: - tato velmi neobvyklá metoda relaxace nabízí velmi rychlé uvolnění těla i ducha, dosáhneme ho asi hodinovým pobytem ve floating tanku naplněném teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší tělo a imituje tak do značné míry stav beztíže.

Specializujeme se na netradiční dárky a zážitky. Originální dárky pro muže i ženy z oblasti: - sportu - relaxace - adrenalinu. V naší nabídce najdete thajské masáže, intenzivní kurzy, tandemový seskok a mnoho dalšího.

Poskytovatel služeb, které umožňují týmovou spolupráci na dálku. Působí jako integrátor Teleprezenčních řešení, Video konferencí a E-learningu. Protože tyto služby mají význam právě na dálku, působí na celém území východní Evropy.

Úklid: - domy, chodníky, kanceláře, haly, obchody, kuchyně, provozní místnosti včetně praní záclon a závěsů. Mytí: - okna, skleněné přepážky, výlohy, podlahy včetně nanášení metalických vosků, fasádová okna horolezeckou metodou, parkety a dřevěné podlahy včetně napouštění a pastování. Čištění: - koberce, obklady, feálové podhledy, ...