Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Komplexní úklidové služby. Úklid: -běžný denní -mimořádný uvnitř objektů -venkovních ploch -podzemních garáží -administrativních budov -potravinářské provozy -polygrafické provozy. Mytí: -fasád -oken. Třídění, odvoz a likvidaci odpadů. Dodávky hygienických potřeb. V případě potřeby jsme připraveni poskytovat své služby ...

Poskytování služeb spojených tvorbou specializovaného softwarového designu.

Stavba a údržba silnic, chodníků, pokládka dlažby atd. Služeby: - frézování vozovek - sanace a opravy výtluků - pokládka a opravy krytů litým asfaltem - pokládka a opravy konstrukcí živičnou směsí - rekonstrukce vozovek, chodníků a ploch - novostavby vozovek, chodníků a ploch - dlaždičské práce, zámkové dlažby - zemní práce ...

realitní kancelář prodej, pronájem nemovitostí související finanční služby (hypotéky apod)

Nabídka kompletních služeb v oblasti internetu - grafika, e-shop, interinternetové stránky, www stránky, webové stránky, www prezentace, eshop, netový obchod, administrace, redakční systém, marketing, reklama, webdesign, webhosting, domény.

Personální, manažerské a podnikatelské poradenství

Největší výrobce a prodejce sportovních pohárů a cen v ČR.

Efektivní výuka jazyků flexibilně se přizpůsobující aktuálním potřebám a požadavkům studenta. Intenzivní víkendová a individuální forma výuky, firemní výuka a překlady.

SEO optimalizace - nejjistejsi cesta ke zvyseni navstevnosti Vaseho webu. Dulezity pro optimalizaci je linkbuilding - kontrola zpetnych odkazu, budovani zpetnych odkazu, vymena odkazu, . Take ppc reklama dokaze posunout Vas web na predni pozice ve vyhledavacich.

DATONA je moderní a osvědčený český pokladní a infomační systém pro obchody, služby a restaurace se kterým prodáte a uhlídáte cokoli. Informační a pokladní systémy DATONA můžete mít jako službu umístěnou v Cloudu DATONA. Jako službu nabízíme také kompletní pokladní systémy včetně platebních terminálů.

Manželská a psychologická poradna Praha. Psycholog Rataj v Praze. Profesionální služby psychologického poradenství, individuální či párové psychoterapie. Semináře o partnerských vztazích. Jak zvládnout rozchod, manželskou krizi, nevěru, hádky či ztrátu partnera. Léčba nespavosti, deprese, úzkostných a fobických stavů, závislostí a ...

Vývoj a prodej programu Softmodel Case pro návrhy struktury databází a návrhy informačních systémů.

Rozesílky adresné i neadresné, dopisy a časopisy. Přehledy skladů, procesů a monitorování služeb dostupné přes internet. Výroba CD, DVD a CD vizitek.

Firma SOFIS poskytuje služby a realizuje projekty a dodávky v následujících oblastech: - informační technologie - systémová integrace - výrobní a technologické informační systémy - integrace systémů průmyslového řízení do podnikových informačních struktur - dodávky informačních technologií. - podniková energetika - systémy pro ...

Nabízíme poskytnutí sídla v Praze. Výhodné sídlo pro firmy včetně dalších služeb virtuální kanceláře. Prodáváme ready-made společnosti k okamžitému podnikání či zajistíme založení společnosti na klíč.

TC I-I poskytuje inženýrské konstrukční a technologické služby v letectví, kolejových vozidlech, energetice a obecném strojírenství; nosné konstrukce, interiéry, vývoj systémů (elektroinstalace, hydraulika), výrobní přípravky, zajištění a podporu výroby i vlastní výrobní realizaci.

On-line prodej počítačového softwaru – pokladní systém Menu55 je nový převratný pokladní systém usnadňující provoz pro restaurace, bary a kavárny bez nutnosti další pokladny, tiskárny, terminálu nebo routeru. Menu55 Vám dovolí zapomenout na zastaralé pokladní systémy. Pokud máte jakýkoliv počítač s internetovým prohlížečem a připojení k ...

LCG přichází s novou vizí poskytování poradenských služeb. Garantujeme vám dosažení stanovených cílů a udržitelnost dalšího rozvoje podnikání.

Personální a kariérové poradenství Vyhledávání, výběr a hodnocení Personální e-inzerce Vyhledávání a výběr středního a vrcholového managementu, specialistů, ekonomických, obchodních, technických a administrativních pozic. Metody vyhledávání: - cílená inzerce v kombinaci s vyhledáváním uchazečů z vlastních zdrojů, ...

Společnost Gravity s.r.o. byla založena v roce 2002 a od samého počátku své existence je zaměřena na poskytování komplexních služeb souvisejících zejména s provozem, správou a nakládáním s movitým a nemovitým majetkem.

Full-servisová reklamní agentura: - reklama a marketing - internetové stránky ( Webdesign, Tvorba internetových stránek, Redakční a rezervační systém na míru, Interaktivní stránky, Microsites, SEO, Reklama na internetu) - grafické studio DTP a jiné grafické práce. Vytváříme grafické návrhy drobných tiskovin, vizitek, letáků, obalů, ...