Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Architektonická a projekční činnost, komerční interiery.

Reprostudio. Grafické návrhy. Příprava dat pro osvit.

Největší nakladatelství odborné literatury v ČR vydává knihy z oblastí: počítače, ekonomika, podnikání, účetnictví, daně, finance a právo, medicína, psychologie, stavitelství, sport, historie, dětská literatura, esoterika a populárně naučné knihy.

Zabýváme se stavební činností, akustickými izolacemi, pronájmem nebytových prostor

Služby v oblasti IT: - poradenství - výzkum - vývoj.

Úklidové služby: -denní úklidy -čištění-koberce, sedací soupravy, žaluzie, židle, křesla -mytí-okna, skleněné plochy např.výlohy včetně praní záclon -instalace-hygienické zásobníky a jejich doplňování -zřizování-čistící zóny -generální úklidy -úklidy po řemeslnících ve větším rozsahu. - sekání trávy vč. odvozu

Jsme personálně-vzdělávací společností, která své podnikání staví zvláště na etických principech. Důvěrnost, slušnost a respektování potřeb všech zúčastněných tvoří základy našich aktivit. Klient i kandidát jsou našimi rovnocennými partnery. KP2 Czech Republic je součástí mezinárodní skupiny zaměřující se na zvyšování výkonnosti prodejních ...

Konzultační služby a softwarová řešení pro podnikání klientů na internetu.

Agentura Paní k ruce služby pro domov a rodinu úklidový servis pro firmy

Obchodní, účetní a mzdový systém CÉZAR. Tento systém se skládá z obchodních, účetních a rozšiřujících modulů, které ať jednotlivě nebo ve vzájemné spolupráci zajišťují precizní vedení agendy firmy.

Oceňování stavebních prací. Poskytování komplexních služeb v oblasti Cost managementu.

Personální agentura: - zprostředkování práce - personální audity - hromadné náborové kampaně.

Fitness centrum s posilovnou - kurty na ricochet - spinning - stolní tenis - vířivkoa a sauna - masáže - kosmetik - sportovní výživa.

Sportovně-relaxační centrum: - aerobic - step aerobic - p-class - body styling - power yoga - pilates - spinning - badminton - masáže - solárium. Masáže: - klasická - relaxační - sportovní - zdravotní - alternativní masážní postupy - reflexní terapie.

Oblastí, na kterou se specializujeme, je motivace zaměstnanců. Pro tuto oblast řízení společnost jsme vyvinuli unikátní metodiku obsahující: průzkumy motivace zaměstnanců a design programů pro zvýšení motivace a loajality zaměstnanců průzkumy, návrhy, implementace, komunikace a monitoring systémů zaměstnaneckých výhod (benefitů)

Nabídka mechanického opracování dřeva, plastu, kovu. Výroba firemních štítů, oděvních jmenovek, samonosných motivů do interiéru i exteriéru.

Registrace odkazů do katalogu, PR články, PPC reklamní kampaně Google AdWords, eTarget, Sklik.

Thajská masáž je tisíc let staré léčitelské umění původně provozované výhradně mistry v thajských chrámech. Při této masáži je klient na rozdíl od evropské masáže oblečen. Podstatou thajské masáže je znalost energetických drah v těle (meridiánů) a reflexivních bodů na nich umístěných. Masér tyto body protlačuje palci, patou, koleny, předloktím ...

Pořádání jazykových kurzů pro firmy. Nabídka jazyků: - angličtina - němčina - francouzština - španělština - italština - ruština - čeština pro cizince. Typy výuky: - výuka s docházkou českého lektora nebo rodilého mluvčího do firem nebo domů. - kurzy pro veřejnost v malých skupinkách - individuální výuka pro 1–2 ...

Čistírna oděvů, rychločistírna.

Nabídka úklidu firem, komerčních prostor, obytných komplexů a domácností.

JobMaster - nabídky práce řazené abecedně v profesních rubrikách, vyhledávání podle regionů, kvalifikace či fulltextu. Každé pondělí nové pozice - objednejte si newsletter do e-mailové schránky !

Kompletní vydavatelský servis: - tisková příprava - vytištění a rozeslání tiskových materiálů (např. informační zpravodaje, bulletiny, ceníky, katalogy nebo letáky) - korektury - zajištění inzerce - proplácení autorských honorářů a další.

Poskytujeme svým zákazníkům komplexní polygrafickou výrobu a knihařské zpracování. Zabýváme se výrobou letáků, časopisů, katalogů, reklamních letáků, brožur... Nabízíme Vám kompletní servis od příjmu a úpravy dat přes tisk, dokončující zpracování, balení až po včasnou dopravu na místo určení (doprava po Praze zdarma prostřednictvím vlastního ...

Společnost je marketingovou agenturou.