Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Jsme česká společnost zaměřená na poskytování vysoce odborných personálně poradenských služeb. Jsme tým odborných konzultantů s dlouholetou praxí v oboru a zkušenostmi u českých i zahraničních společností. Známe požadavky, možnosti a specifika českého trhu práce. Naší prioritou je přístup ke každému projektu, kvality služeb, ...

Realitní kancelář: - zprostředkování úvěru - investiční služby - finanční poradensví - realitní činnost - inženýrská činnost - úklidové služby - stavby bytů a RD na klíč.

Návrhy a realizace bytových a komerčních interiérů. Vyrábíme originální dětské pokoje, obývací sestavy, vestavný nábytek, kuchyňské linky atp. Nabízíme individuální přístup ke každému klientovi a spolehlivost.

Zajišťujeme pravidelné i jednorázové úklidy administrativních budov či bytových domů. Provádíme velkoplošné mytí podlah a další úklidové služby.

Úklidové služby -generálních úklidů po řemeslech. -zajištění drátkování a voskování parket -čištění koberců či praní záclo

Kadeřnictví s dětským koutkem. Nabízíme dámské, pánské a dětské střihy, brazilský keratin, Provádíme prodlužování vlasů, svatební a společenské účesy. Děti do 10 let ZDARMA ke střihu dospělého. Občerstvení. Jídelní židlička pro děti.

Společnost Cheops byla založena v roce 1993. Podnikáme v oboru dodávek a správy informačních technologií. Poskytujeme téměř veškeré služby spojené s touto oblastí. U svých zákazníků zpravidla přebíráme servis nad výpočetní technikou a počítačovou sítí, ručíme za rychlost odstranění problému a obnovení funkčnosti. Pracujeme jak pro velké ...

Prodej a servis: - výpočetní techniky - originálních a renovovaných tonerových i inkoustových kazet - kancelářských potřeb a techniky. Výkup prázdných tonerových a inkoustových kazet. Realizace kamerových systémů, správa serverů, komplexní péče o IT, web design, nástroje pro profesionální zpracování informací. Značky: - HP - DELL - ...

ALFEDUS servis s.r.o. je společnost, jejíž hlavní náplní je zajišťování úklidových prací. Společnost ALFEDUS servis s.r.o. provádí všechny druhy úklidových prací, a to od běžných pravidelných úklidů až po úklidy okamžité - do několika málo hodin po telefonní výzvě.

Činnost: -konzultační a poradenská činnost v personálním řízení -spolupráce s úřady práce -personální audit a poradenství -veřejný sektor a státní správa -psychodiagnostika -assessment.

Reklamní a dárkové předměty -textil -kalendáře, diáře, adresáře a novoročenky -papírové a PE tašky -samolepky -speciální nabídka dárků na vánoce -ofsetový tisk

Nakladatelství. Obrazové publikace: - encyklopedie, příručky, militarie, kuchařky, knihy o hudbě, IQ testy, knihy pro děti, knihy o zahradě, populárně naučná literatura.

- barevná typologie - líčení a make-up - účesové poradenství vizážisty.

Společnost Screenet, s.r.o. Vám nabízí své služby v oblasti digitální outdoorové reklamy prostřednictvím sítě velkoplošných LED obrazovek, které díky své kvalitní obrazové technologii uspokojí i velmi náročné zákazníky.

Profesionální IT služby pro firmy pokrývající celou oblast IT: outsourcing IT včetně vývojových kapacit, vývoj na klíč, správa serverů (webových, aplikačních aj.), konzultace, analýzy stávajících informačních systémů, bezpečností audity, optimalizace stávajících firemních procesů včetně správy přístupových práv uživatelů.

Odborný servis ve všech oblastech bezpečnostní problematiky.

Produkční agentura poskytující komplexní služby v oblasti kulturních a společenských akcí. Zajistíme pro Vás kompletní společenský a zábavný program pro jakoukoliv příležitost: - galavečery - výročí firmy - vánoční či jiné firemní večírky - oslavy obchodních či dalších úspěchů - módní přehlídky.

Společnost nabízí: - ofsetový tisk do formátu B2 - knihtisk, ražba, slepotisk, číslování (grafopress) - skládání, falcování - bigování - perforace - vazba V1, V2, drátěná vazba TWIN - výsek - kašírování Dále můžeme zajistit: - laminace - UV lak - parciální lak

Specializujeme se na: - přípravu a realizaci profesionálních rozvojových programů pro pracovní týmy firem a institucí - hlavním nástrojem, který při naší práci používáme je metoda zážitkové pedagogiky obecně známá jako Outdoor Training.

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.

Chcete se stát podnikatelem snadno a rychle? S námi to není problém.

On-line Sexshop se širokou nabídkou erotických pomůcek: - afrodisiaka - vibrátory - Venušiny kuličky - DVD - nafukovací panny - kondomy - gely - vakuové pumpy - stimulátory - vajíčka - gay pomůcky - další potřeby pro vaši rozkoš.

Zajišťujme dodaní veškerých materiálů a pokladku zámkové dlažby na klič - strojní a ruční, zemní - bourací a výkopové práce, bouraní objektu, provádíme montáže plotu a opěrných zdí, provádíme rekonstrukcí interiéru - malířské, zednické, obkladačské, dlaždičské, sadrokartonarske a jiné stavební práce. V Praze a okolí zajišťujeme úklid ...