Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Dodávání komplexních internetových služeb, poskytování registrace domén, webhostingu, dedikovaných serverů, webových prezentací na míru.

Prodej, servis a bazar kopírek, skenerů, plotrů a tiskáren. Poskytování kopírovacích služeb. Velkoformátový tisk černobíle i barevně.

Tvorba: - reklamní potisk - reklamní předměty. Výroba: - blahopřání - obálky - kalendáře. Prodej přírodních grafických papírů - prodej je zaměřen především na reklamní agentury, grafická studia, polygrafické služby, malé tiskárny. Prodej i v arších. Reklamní a dárkové předměty včetně potisku, značkové i obyčejné, kvalitní tisk ...

Úklidová firma: Pravidelné týdenní úklidy: -byty, domácnosti. Poskytované služby: -luxování -utírání prachu -úklid WC**, koupelny -praní a věšení prádla, žehlení -mytí nádobí -mytí oken (okna), praní záclon -tepování koberců a čalounění. Jednorázové úklidy: -po malování a řemeslnících -předvánoční úklid -generální ...

Vydavatelství sportovního tisku. Magazíny: - Velo - Cykloturistika.

Úklidové práce. Služby: - mytí výloh, markýz, mříží atd - mytí oken - včetně rámů, žaluzií - čištění koberců, sed. souprav, křesel, židlí - čištění + mytí horkou párou - odstranění grafiti - jen z omyvatelných ploch.

Poskytování poradenství pro potravinářský průmysl a příbuzné obory.

Patříme mezi přední světové společnosti, působí v 35 zemích, specializuje se na pronájem: - kancelářských - obchodních - skladových prostor v České i Slovenské republice. Poskytujeme kompletní služby nájemcům, developerům i investorům. Služby: - zprostředkování pronájmu - poradenství - korporátní financování - korporátní ...

Konzultační a inženýrská firma. Služby: Projektové řízení: - hodnotová analýza - posouzení věcného rozsahu staveb - kontrola rozpočtových nákladů - řízení časových plánů - řízení jakosti - podpora stavebních dozorů - řízení smluv - řízení změn - řízení rizik - řízení zdrojů - řízení průběhu projektu - finanční řízení ...

Softwarová společnost poskytující řešení v oblasti Internetu a intranetu. - vývoj krabicových produktů - zakázkový vývoj aplikací - hromadné rozesílání marketingových sdělení e-mailem Poradenství: - E-business - elektronické obchodování (prodejní systémy ....) - E-management - vnitřní komunikace, tok informací, kontrola jednotlivých ...

Malování, lakování: - bytů, kanceláří, škol. Úklid. Malování: - schodišť - vestibulů.

Globální společnost poskytující služby v oblasti: - PR - řízení komunikace.

Web Revolution nabízí kvalitní řešení webových stránek a online aplikací. Tvoříme sofistikované systémy, jejichž základem jsou vzájemně propojené a kooperující moduly. Počet a verze modulů pak tvoří aplikace s rozdílným výkonem a pořizovací cenou.

Kosmetický a kadeřnický salon.

Poradenství v oblasti řízení, organizace a rozvoje lidských zdrojů.

Poradenská společnost, která zajišťuje komplexní služby v oblasti mezd, pesonalistiky a vzdělávání: - individuální a skupinová psychologická šetření a vyšetření - výběrová řízení - poradenské a konzultační služby.

Služby: - posilovna - sauna - whirlpool - masáže - solária - ergometry.

Portál hromadného nakupování. Denně nabízí až 90% slevy z oblastí wellness, cestování, restaurace, produktů.

Nabízíme bezpečnostní a detektivní služby.

Grafický designér. Profesionální grafický design jako funkční a kvalitní design jako účinný nástroj pro získání konkurenční výhody. Dlouholetá praxe v oboru a kvalitní reference.

Jsme specializovanou společností, nabízející efektivní komunikování Vaší značky na kvalitně umístěných nosičích OOH. Především: - superpostery - megaboardy - billboardy - bigboardy - CLV - mosty - fasády nemovitostí po celém území České Republiky.

Výroba reklamních předmětů, reklamy z folií, tisk letáků a velkoformátový tisk.

Poskytujeme full servis v oblasti podpory prodeje: merchandising, doplňování zboží, ochutnávky, monitoring, spotřebitelské soutěže, sampling, průzkum trhu. Služby poskytujeme po celé České i Slovenské republice.

Služby: - kompletní servis v oblasti kuponů na slevu od tisku po statistiku.

Služby: - pronájem nemovitostí a nabídka služeb spojených s pronájmem.