Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realitní kancelář: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí - výměna bytů - správa všech druhů Vašich nemovitostí.

Překladatelské a tlumočnické služby: - obyčejné překlady různých textů z českého jazyka do cizího jazyka v elektronické podobě - překlady mezi dvěma běžnými cizími jazyky (pokud nemáme jednoho překladatele pro požadovanou jazykovou kombinaci, zprostředkujeme překlad přes češtinu) - soudní překlady, tj. překlady s kulatým razítkem ...

Činnost: -kompletní zabezpečení a organizace kongresů, konferencí a seminářů na nejvyšší úrovni -plný servis v oblasti pořádání valných hromad -podnikových školení, přednášek -prezentací výrobků a služeb -organizace tiskových konferencí -služby v oblasti přípravy a realizace společenských a kulturních večerů ...

AMBO sdružení působí jako informační centrum v oboru zajištění ochrany majetku a osob, zároveň jako organizátor konferencí, seminářů a doprovodných programů výstav z tohoto oboru.Při této činnosti velmi těsně spolupracuje s bezpečnostními složkami, pojišťovnami a odbornými časopisy.Průběžně udržuje svůj portál www.ambo.cz a ...

Realitní kancelář: - působící v Praze a okolí - prodej a pronájem: -byty -domy -pozemky -jiné nemovitosti.

Poradenská společnost VALUE ADDED nabízí kom- plexní služby ekonomů a právníků, kteří mají ve svém souhrnu v České republice jedinečnou zkušenost - z řízení podniků, bank, státních institucí a neziskových organizací, - s prodejem majetku, akcií a společností, .

Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava.

Jsme přední konzultační a řešitelská společnost působící v oblasti informačních technologií. Segmenty trhu: - bankovnictví a finance - telekomunikace - retail - energetika - utility a průmysl - státní správa. Oblasti řešení: - aplikační integrace - vývoj aplikací - ebusiness řešení (od internetové prezentace až po ...

Translation Factory s.r.o. nabízí: -kvalitní překlady a tlumočení do 60 jazyků světa -rozsáhlá databáze špičkových překladatelů -soudní ověření překladů -korektury rodilými mluvčími -krátké dodací lhůty -příznivé ceny -počítačem podporovaný překlad.

Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí, dodávek energií, především výrobních, skladových a administrativních komplexů.

Pronájem obchodních ploch, prodej zboží spotřebitelům.

Sortiment: 1. patro prodejna potravin, opravna obuvi, výroba klíčů, cestovní kancelář, kadeřnictví internetové služby, textil, punčochové zboží prodejna DROXI, papírnictví, inzerce, pekařství, tabák, fotolab, mobilní telefony, směnárna, zlatnictví, bižuterie, vitamíny, dárky, modely aut, mladá móda, kožené oděvy, kabelky, teflonové nádobí, ...

Umělecká agentura - film casting. Divize: - herecká, dabingová, fotostudio, videostudio, dětské studio a casting. Konkurz a casting nových tváří. Databáze tváří pro reklamu, televizi (TV), film - herci a neherci. Firma CINE-JESSY se na filmovém trhu objevuje již od roku 1991 a herecká agentura přerostla v castingovou společnost ...

Sportovní areál pro squash a tenis: - solárium - fitness - půjčovna sportovní potřeby.

Castingová, herecká a komparsní agentura od roku 1990 se sídlem v Praze a pobočkou v Bratislavě. Zajištění hereckého obsazení pro: - film (např. Kolja, Rebelové, Samotáři, Román pro ženy, ...) - TV pořady - video - reklamu. Databáze více než 30.000 lidí.

Zajišťujeme reklamní a marketingové služby v oblasti internetu. Nabízíme: - profesionální webdesign - tvorbu www stránek - webhosting - kvalitní optimalizaci pro internetové vyhledavače (SEO a SEM).

Dále poskytujeme služby v oblasti grafického zpracování, ATL a BTL marketingové komunikace, produkčního zabezpečení spotřebitelských promocí, hostesek a společenských akci na klíč.

Tiskárna: - reklamní materiály - formuláře - kalendáře - katalogy - knihy - letáky - samopropisovací formuláře - časopisy - prospekty - plakáty - brožury - noviny - publikace - desky.

Patříme mezi úklidové firmy a bezpečnostní agentury, jež dodávají kompletní úklidové služby a bezpečnostní služby.