Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Skladovací služby Skladování materiálu V paletových regálech V policových regálech Na volné ploše uvnitř i venku Manipulační služby Manipulace s materiálem a kabely Dělení a převíjení kabelů Balení materiálů Kompletace zboží Nakládka a vykládka zboží vysokozdvižnými vozíky.

Dispečerské automatizované informační systémy: - aplikace moderních výpočetních metod a automatizované systémy dispečerského řízení v energetice. Výpočetní produkty DAISY. DAISY Bizon Projektant: - Programový systém pro podporu projektování rozvodných sítí všech napěťových úrovní ve specializovaných projekčních firmách PAS DAISY ...

NetRex s. r. o. vytváří moderní širokopásmové služby a přináší zákazníkům nové způsoby zajištění bezpečnosti. NetRex sídlí v Praze a tvoří jej zkušení profesionálové z oboru internetových a telekomunikačních služeb.

Služby: - zprostředkovatelská činnost v oblasti služeb - daňové poradenství - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - realitní činnost - činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Profesionální fotograické služby - reportáž, golf, portrét, architektura, produktová fotografie a komplexní služby pro firmy.

Levné, rychlé, vlastní, kvalitní: - levný web za 995, -Kč - tvorba www, redakční systém - webové stránky e-shop, aukce, bazar

obchodní činnost, nákup a prodej, realitní činnost,

personálního poradenství a ubytovací služby

Společenské, kulturní, firemní, sportovní akce, semináře, kongresy, firemní večírky, teambuildingové akce, vánoční firemní párty, prezentace výrobků, recepce, oslavy, catering, propagační a dárkové materiály, firemní akce na klíč

Firma INHACO, spol. s r.o. byla založena v r. 1992 jednatelem ing.Ivo Hájkem jako výrobně - dodavatelská společnost. V současné době se opírá o tři hlavní aktivity: - výrobu elektropřístrojů - balení strojů a zařízení na zakázku - dodávky částí investičních celků.

Squash Kunratice: - squash - posilovna - solarium - spinning - stolní tenis - fotbálek.

Realitní kancelář Praha a Středočeský kraj. Rychle a spolehlivě zprostředkujeme prodej a pronájem nemovitostí - byty, rodinné a činžovní domy, vily, chaty, pozemky. Zajistíme hypoteční úvěry, právní služby a individuální přístup.

Tiskárna: - plnobarevný tamponový tisk, - zakázkový tisk na plastový výlisky, golfové míče, USB, - gravír laserem na štítky i dárky.

Centrum digitálního tisku. Digitální tisk, offsetový tisk, sítotisk, vyžezávací plotter, malonákladový digitální tisk, velkoplošný digitální tisk, laminace. Společnost KELI-PRO, spol. s r.o. byla založena v roce 1995 jako výrobce vyřezávané samolepící grafiky se snahou vybudovat službu s nadstandardním přístupem k zákazníkovi a důrazem na ...

Nakladatelství INFORMATORIUM je zaměřeno převážně na vydávání vysokoškolských a středoškolských učebnic, odborné a populárně-naučné literatury.

Již od roku 1997 jsme významným hráčem na poli vývoje internetových aplikací a e-business řešení. Máme stovky spokojených firemních klientů. Mezi naše klienty patří především: FINANČNÍ INSTITUCE, firmy specializující se na CESTOVNÍ RUCH, OBCHODNÍ A VÝROBNÍ FIRMY, INFORMAČNÍ PORTÁLY. Naše práce spočívá zejména v oblasti POCHOPENÍ STÁVAJÍCÍHO ...

Úklidové služby a činnosti: - pravidelný i jednorázový úklid - denní úklidový servis (nejvíce frekventované prostory) - generální úklid - venkovní úklid a údržba - dodávky a doplňování hygienických pomůcek. Projektování, údržba a úprava: - zahrad - parků - veřejných prostranství - krajinných prvků - vodních prvků - venkovní úklid a ...

Nabídka služeb stavební a úklidové firmy.

Nabízíme: - masážní, vizážistické, kosmetické či aromaterapeutické služby.

Naše společnost Feeding labour service s. r. o. působí na českém trhu od roku 2000. Podařilo se nám navázat spolupráci s renomovanými pražskými interhotely a dalšími věhlasnými klienty.

Naše společnost se zabývá tvorbou webových aplikací pro týmy i jednotlivce. Hlavním produktem je systém pro sdílení dat a správu projektů Capsa.cz, na jejímž webu se právě nacházíte. Capsa znamená latinsky schránka na listiny. I dnes je potřeba mít dokumenty ve „schránce", která je chrání před ztracením či zničením a navíc je dává k dispozici ...

Vyřizování státních dotací na podporu projektů s využitím obnovitelných zdrojů energie.

Komplexní služby v oblasti direct marketingu: - kompletace tiskovin - balení zásilek - direct marketing - fullfilment - direct marketing - spotřebitelské soutěže - personifikace - kompletace výrobků - databázové služby - lettershop - realizace věrnostních programů - skladování a logistika.