Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Vývoj a prodej geodetického softwaru. Nabídka geodetických přístrojů, stavebních laserů a komplexního vybavení pro geodety.

Činnost: - architektonické a projekční práce

Naše služby: - Marketing a kreativita: - odborné poradenství ve sféře reklamy - vytváření a realizace reklamních kampaní - vytváření koncepce corporate identity, její uvedení do praxe a péče o její dodržování - příprava a výroba propagačních materiálů - grafické a DTP práce. Produkce: - realizace sportovních, - ...

specializovaný maloobchod výroba elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí a výroba elektrického vybavení výroba, rozmnožování a nahrávání zvukových a zvukově-obrazových záznamů fotografické služby.

Výroba: - reklamní tašky - tašky z polyetylenu - tašky z mikrotenu - sáčky a pytle - tisk. Informace pro grafická studia.

Konsultační společnost v oblasti nemovitostí infrastruktury a investiční výstavby.

Činnost: - prodej sportovní oblečení - doplňky, boty - deštníky - dětské kočárky - prodej elektroniky - servis elektroniky - realitní činnost - správa nemovitostí nejen v Praze, ale i po celé republice - spedice - montáž elektroniky z kitů.

Společnost Digital Promoters poskytuje všem podnikatelským i soukromým subjektům širokou nabídku produktů a služeb v oblastech internetových technologií, grafiky a designu, marketingu, tiskovin a mnoha dalších. Internetové služby: - tvorba internetových stránek - redesign současných stránek - údržba a aktualizace stránek - webhosting ...

Prodáváme kancelářské potřeby a reklamní předměty.

Naše služby: - architektonické návrhy interiérů a zahrad.

Podnikání v oblasti nakládání s odpady

Zabýváme se: - propagace a reklama zahraniční firmy na českém trhu

Naše služby: - prodej licence Microsoft Dynamics AX a Implementace IS - vývoj modulů pro Microsoft Dynamics AX

Provádíme návrhy výrobních programů pro výrobce nábytku a realizace návrhů interiérů bank, kanceláří, prodejen a hotelů.

Projekty, projekce, inženýrská činnost. Inženýrsko-projektová firma. Služby: -investorská a inženýrská činnost -přípravná dokumentace a studie -územně plánovací dokumentace -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení -dokumentace pro realizaci staveb -dodavatelská dokumentace -dokumentace interiérů ...

Poradenství v oblasti lidských zdrojů a náboru pracovníků.

Castingová, herecká a komparsní agentura - multimediální databáze. Realizace castingů na klíč ve vlastních studiích, pronájem ateliérů a zajištění produkční činnosti. Společnost je pokračovatelem původního barrandovského hereckého rejstříku.

Koučink, manažerské a firemní poradenství, facilitace, workshopy měkkých dovedností.

Poskytování služeb v oblasti podnikového poradenství, technologií a outsourcingu podnikových procesů.