Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
řemeslné práce v oboru elektro, IT, a pod.

Pomáháme klientům s marketingem a propagací. Zaměřujeme se především na marketingové strategie a jejich realizace, marketingový audit a marketingový outsourcing. Rádi podáme pomocnou ruku v rozsahu, který je pro vás akorát. Jsme odborníci, kteří jsou zběhlí v plánování a supervizi kampaní, analýzách, tvorbě strategií, nastavování rozpočtů a ...

Naším konečným cílem je dosažení myšlenky, že stavitel či soukromá osoba od počátku stavby do jejího ukončení, zde naleznou veškeré portfolio služeb (Vozidla, Zemní stroje, Materiály a skládky, Profese, Poradenství, Facility management), kde si mohou rovnou objednávat to, co zrovna potřebují.

Překlady z češtiny do němčiny a slovenštiny

Tvoříme moderní webové stránky optimalizované pro tablety i mobilní telefony, s českou administrací a originálním designem. V ceně je zahrnuto několik stylových grafických návrhů pro vaše podnikání. Můžete si prohlédnout ukázku naší práce i reference. Specializujeme se také na internetový marketing a propagaci. Chcete také reprezentativní prodejní ...

Masáže relaxační a rekondiční.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchyňské linky, vestavěné skříně, šatny, pracovny, obývací sestavy, knihovny, kanceláře a veškerý nábytek na míru.

Jsem specialista SEO a online marketingu na volné noze a nabízím vám profesionálně odvedenou práci pro zlepšení vašeho webu a zvýšení návštěvnosti z vyhledávačů.

V naší společnosti KAIROS CZECH poskytujeme možnost anonymního surfování, bezpečného cloudového úložiště i chráněného emailu a telefonu. Nabízíme také pasivní příjem v rámci MLM.

Nabízíme obsahový marketing, služby Public Relations a Media Relations, budování kariéry pomocí osobního marketingu.

Portál Dluhopisy.cz je prvním nezávislým a úzce specializovaným portálem, který se zabývá kompletní problematikou dluhopisů v České republice.

Portál FLATSTORE.cz přináší přehlednou nabídku seriózních developerských projektů v Praze a blízkém okolí. Využijte jediného porovnávače bytů, domu a pozemků na internetu nebo si najděte své nové bydlení pomocí nejpodrobnějšího filtru.

Dodavatel HW a SW řešení pro malé podniky a živnostníky. V následujících letech se INNETIC zaměřoval zejména na vývoj webových prezentací, webdesign a online marketing a realizoval dodávky webových řešení a e-shopů na míru několika desítkám klientů.

Profesionální VoIP řešení, virtuální ústředny, pevné linky, ochrana sítě a internet

Akciová společnost AWIS Holding, a.s. vznikla v roce 1992. Od počátku se zabýváme vývojem softwaru. Kvalitu služeb zlepšujeme poradenstvím a konzultacemi v oblasti podnikání, gastronomie a správou nemovitostí.

Návrhy interiéru a exteriéru, 3D projektování, projekty zahrad, projekty domů a bytů, koupelen a kuchyní.

Kompletní servis služeb a poradenství v oblasti realit. Prodej bytů a domů v Praze a okolí. Jako obchodník pracuji přes 15 let, v realitách působím od začátku roku 2010. Vedle běžné makléřské činnosti poskytuji nezávislé konzultace při prodeji/koupi nemovitosti, píšu blog s realitní tématikou, jsem spoluzakladatelkou realitní platformy ...

Provozujeme hlídané parkoviště v Praze u Letiště Václava Havla. V ceně parkovného je odvoz luxusním automobilem k letištním terminálům. Nabízíme také služby autoservisu.

Specializujeme se na zprostředkování obchodu a služeb. Dále skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě zasilatelství a zastupování v celním řízení. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy.