Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Vývoj: - podnikové informační systémy a webové aplikace.

Nabídka komplexních služeb pro strojírenské a energetické podniky v oblastech pružnosti, pevnosti, dynamiky, proudění a rozborů mechanických poruch.

Kadeřnictví: -dámské -pánské -dětské. Kosmetika: -PAYOT -GERMAINE DE CAPUCCINI. Solárium. Prodej: -kosmetické výrobky -L´ORÉAL PROFESSIONNEL -KERASTASE PARIS. Objednávky telefonem i osobně.

Fyzická ostraha majetku, osob a objektů. Poskytování komplexních služeb v oblasti komerční bezpečnosti - fyzická ostraha osob a objektů, montáž a servis elektronických i mechanických zabezpečovacích systémů, bezpečnostní logistika

Společnost 3N.cz nabízí komplexní řešení při realizaci firemních WWW prezentací a zpravodajských serverů, v oblasti elektronického podnikání, publikování informací v rámci sítě Internet, včetně poskytování poradenství a služeb v oblasti e-business a e-commerce.

Nabízené služby: levné a rychlé kopírování (černobílé i barevné) levný kvalitní digitální tisk většina zakázek na počkání zakázky většího rozsahu do druhého dne velký výběr barevných papírů včetně barevných kartonů. kompletní zpracování zakázek - vazby kroužkové a šité drátem, brožury, řezání, děrování, skládání.

Nabídka individuálního řešení moderních kuchyní. Zajištění dopravy i montáže. Vedle kuchyní projektujeme a vyrábíme další interiérové zařízení a doplňky: - obývací sestavy - jídelní a pracovní stoly - bary - příborníky - úložné skříně.

Správa nemovitostí: - zajištění veškerých služeb dodavatelů - vedení účetnictví pro družstva i SVJ - zajišťování povinných revizí a odstraňování závad - vypracování daňových přiznání Spravujeme bytové domy každé velikosti.

Výstavnictví: - návrhy výstavních expozic v programu ARCHICAD - realizace výstavních expozic (systémové, atypické, patrové, venkovní) - elektroinstalační práce, bodová světla, světelné efekty - grafické práce - plotrová grafika - vybavení stánku mobiliářem - květinová výzdoba, aranžérské práce - půjčování a realizace ...

Vývoj, prodej: -software pro elektronickou správu dokumentů. -software pro digitální archivaci.

Společnost HR manager s.r.o. byla založena v roce 2008 a navazuje na dlouholeté působení obou jednatelek v oblasti personálního managementu. Jsme strategickým partnerem v oblasti řízení lidských zdrojů: - interim HR management - outsourcing mezd - personalistiky - HRM maturity model - poradenství - audit personálních procesů a ...

Implementace informačních systémů LOTUS NOTES, analýza, projekt, instalace, servis, vývoj aplikací, školení

Servis a prodej ekonomického systému Money S3.

Služby: - marketingový a sociologický průzkum - výzkum veřejného mínění - analýzy a konzultace - konzultace v oblasti statistiky

Cestovní Agentura Služby: - ubytování v ČR a SR pro zahraniční i tuzemské návštěvníky - osobní a autobusová doprava - skupinové objednávky vstupenek na kulturní akce - průvodce po Praze, ČR a SR v mnoha jazycích - překlady a tlumočení ve světových jazycích včetně japonštiny s korekturou rodilých mluvčích - soudní ověření dokladů ...

Služby: - překladatelské - tlumočnické.

Společnost EuroProfis vznikla v roce 1997. Jako jedna z prvních v ČR předložila a řídila projekty v předvstupních programech a iniciativách EU. Nyní je součástí sítě poradenských společností Draxl & Zehetner Consulting Network Wien. Vzděláváním a poradenstvím v oblasti rozvoje lidských zdrojů.

Nabídka služeb dámského kadeřnictví.

Úklidové služby - běžný úklid domácností, mytí oken i žehlení, služba stálé hospodyně.

Nabízíme kompletní služby realitní kanceláře v Praze, zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí.

Bezpečnostní servis a obranné technologie. Společnost BSOT s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti komerční bezpečnosti a to nejen na území České republiky. Produkty: - zabezpečovací technika - EZS - zabezpečovací technika - CCTV - zabezpečovací technika - EPS - zabezpečovací technika - ACS - požární technika a vybavení - ...

ARCHITEKTURA-INTERIER-DESIGN Abitare Praha s.r.o. se zaměřuje nejen na architektonickou činnost v oblasti privátního i veřejného interiéru, ale má také exkluzivní designový showroom, ve kterém naleznete široký výběr nábytku, svítidel, tapet, dekoračních látek a interiérových doplňků od předních světových značek.