Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Základní činností firmy je zpracování architektonických návrhů, výroba a vlastní realizace interiérů: - administrativních budov - rodinných domů - bytů - obchodních a společenských prostor - restaurací - hotelů.

Architektonická a projektová kancelář - vytváříme architektonické studie, projekty pro povolení stavby a realizační dokumentací.

Vydavatelství: - právnická a ekonomická literatura.

Práce, služby: - úklidové - úklidy: - domácností - bytů - vil, rodinných domů - kanceláří - obchodů - průmyslových prostor - pravidelný úklid domů - čištění chodníků - úklid sněhu - vyklízení-stěhování.

Služby: - dezinfekce - desinfekce - deratizace.

Deratizace Dezinsekce Dezinfekce - fumigace palet, ISPM, injektáž dřeva, atd.

inženýrská činnost v oblasti stavebnictví poradenská činnost v oblasti stavebnictví projektová činnost v investiční výstavbě

Strážní a bezpečnostní služba: - Zajišťujeme ostrahu objektu prostřednictvím elektronického zabezpečovacího systému EZS napojeného na PCO. PCO umožňuje přenos, sledování, zaznamenávání a vyhodnocování informací o stavu a technických událostech z EZS.

Vydavatelská a nakladatelská činnost

Realitní kancelář. Specializujeme se na prodej vil a rodinných domků.

Realitní společnost GOLDING REAL, s.r.o. se dlouhodobě specializuje na prodej realit - Krkonoše, Krušné hory, Šumava a další české hory a podhůří. Prodáváme zejména apartmány, rodinné a rekreační domy, pozemky. Při prodeji zajišťujeme kompletní právní servis, včetně jednání na úřadech. V Praze a okolí prodáváme byty (nové bytové projekty i ...

Služby: - marketingový audit - situační analýza - marketingový plán / Byznys plán - analýza konkurenceschopnosti - aktualizace firemní strategie - identifikace informačních potřeb pro strategické rozhodování - Business Intelligence / Competitive Intelligence - zavedení moderních přístupů pro efektivní řízení procesů marketingu a prodeje.

Tvorba grafických výtvarných návrhů a tisku, realizace reklamních kampaní.

Realitní kancelář. Prodej: - byty - domy - chaty - chalupy - rekreační chalupy - pozemky Pronájem: - byty - domy.

Architektonické návrhy: - rodinných domů - kanceláří - interiérů - polyfunkčních budov.

Nabízíme: - informační služby - zpracování dat.

Nabízíme pomoc s identifikací, designem a přípravou Vašich projektů a projektových záměrů tak, aby splnily všechny požadované náležitosti a co nejlépe uspěly v následném hodnocení v rámci vyhlášených programů, dotačních titulů a grantových schémat EU i ČR.

Reklamní agentura. Realizace, montáž, čištění, oprava, servis: - reklamy - světelné systémy.

Provozování kosmetického a relaxačního salonu.

Prodej výpočetní techniky. Správa a projektování počítačových sítí.