Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
- výroba plastových palet a plastových výrobků - recyklace odpadů - recyklovaný plast.

Vývoj aplikací. Nabízíme služby v oblasti vývoje internetových a mobilních aplikací. Konzultace, vývoj a design webových i mobilních aplikací pro platformy iPhone, android. Profesionální řešení na míru a implementace open source řešení nebo framework symfony.

Jsme reklamní agentura, která se mimo dalších aktivit zabývá především budováním a provozováním sítí venkovních reklamně - navigačních ploch (outdoor). Naše portfolio zahrnuje širokou škálu nosičů (médií) určených k navigaci nebo reklamně - komerčním účelům. Jednotlivými typy médií dokážeme díky jejich rozměrové variabilitě a umístěním ve ...

Provádění bouracích, zednických, štukatérských či malířských prací. Nabídka mytí oken či rekonstrukcí bytů, rodinných domů a chalup.

Tlumočení, překlady. Služby: -špičkové konferenční tlumočení -překlady ve všech světových jazycích a ve všech oborech -DTP* -tlumočnické zařízení PHILIPS INFRA DCN* -tlumočník, tlumočníci, překladatel, překlady. Organizování: -kongresy, konference, semináře, firemní akce, tiskové konference. Ozvučení, hostesky.

Měsíčník KAPITÁL, moderní ekonomický časopis, v němž čtenář nalezne exkluzivně články, rozhovory, analytické studie i prestižní žebříčky nejúspěšnějších firem i jednotlivců, jak je publikuje významný americký ekonomický časopis Forbes.

Vývoj telekomunikačního software. Nosným produktem je tarifikační a vyhodnocovací program telefonního provozu pobočkových ústředen WINTEL, který je dnes připraven pro většinu telefonních ústředen na českém trhu.

Nabídka podnikatelského a manažerského poradenství. Výzkum trhu a zjišťování veřejného mínění.

Nabídka překladatelských služeb do všech světových jazyků.

Poskytovatel interaktivních řešení ve zdravotnictví a farmaceutickém průmyslu - e-marketing. Mezi hlavními řešeními, která našim klientům nabízíme, jsou: -vytváření, realizace a aktualizace marketingových a komunikačních programů (one-to-one) -rozvoj konceptu internetová lékárna a internetová poliklinika -rozvoj vzdělávání lékárníků, ...

Překlady, tlumočení, výuka - ČÍNŠTINA-čeština. Průzkum čínského trhu, export a import z Číny. Překladatelé a tlumočníci do Čínštiny. Informační portál o Číně, čínštině, čínské ekonomice a kultuře.

Kadeřnický salon. Extravagantní i klasické účesy, Stříhání, barvení, melírování, rasta, dreadlocks, euroafrické účesy, stříhaná grafika, genitální grafika, práce na zakázku. Jsme jedním z nejkomlexnějších salonů, svým stylem jsme zaměřeni především na mladou generaci. Najdete zde i tetovací studio a bar.

Ing. Daniela zoufalá se zabývá problematikou bydlení, především v Praze, již přes 20 let. Specializuje se na bydlení nájemní eventuelně podnájemní, kde nabízí širokou škálu komplexního poradenství od odborného posouzení navrhované nájemní smlouvy, jejích největších úskalí, přes konzultace vhodnosti vybraného bydlení co do lokality, vyhlídek do ...

Provozovatel databáze firem, která má zajistit firmám a podnikatelům novou skupinu zákazníků na základě jednoduché struktury a vyhledávání.

Informační středisko pro maďarský cestovní ruch. Nabídka zájezdů a ubytování v Maďarsku. Lázeňské pobyty, pobytové zájezdy a poznávací zájezdy.

NOESIS je reklamní společnost. Předtisková příprava, litografie. Ofsetový tisk do formátu B1, plnobarevný tisk, knihtisk. Tisk: - vizitky, letáky, dopisní papíry, formuláře, samolepky, obálky, prospekty, katalogy, plakáty. Veškeré dokončovací práce: - laminace - UV lak - výsek - vazby - kompletace - lepení.

Výstavba počítačových sítí. Údržba informačních systémů. Správa a systémový servis počítačových sítí. Hardwarové a softwarové vybavení. Záruční i pozáruční opravy. Zapůjčení náhradní techniky po dobu opravy. Firma je schopna rychlého zásahu při haváriích systémů či techniky, jak ve dnech pracovních, tak i ve dnech ...

Společnost ADORE s.r.o. nabízí od roku 2002 registrovaným reklamním agenturám a velkoobchodům, široký sortiment: - plastových a kovových per - dárkových sad - luxusních per. Dovoz a distribuce psacích a dárkových předmětů. Prodej reklamních tužek s potiskem i bez potisku. Tamponový tisk: - plastová pera - tužky - zapalovače - ...

Činnost: - executive search - direct search - personální poradentsví - personální audit.

Kadeřnictví dámské i pánské: - střih a styling - mytí a foukaná - barvení vlasů a přelivy - melíry - trvalá na vlasy - maska na vlasy - extravagantní a klasické střihy - účesové módní trendy a technologie - účesy pro média i módní přehlídky - svatební a společenské účesy - preparace.

Nabídka poradenství v oblasti strategického rozvoje lidských zdrojů.

Reklamní společnost: - grafika - tisk - reklama.

SW pro datové schránky, elektronický podpis.