Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Naším hlavním zaměřením jsou počítačová školení a konzultace v oblasti kancelářských aplikací, CAD software, grafiky, serverů Windows a tvorby webových stránek. Dále se zabýváme vývojem aplikací a tvorbou šablon pro aplikace Office a CAD software, vývojem www aplikací a prodejem CAD a grafického software.

Zprostředkováváme soukromou inzerci nemovitostí soukromým osobám i právní servis.

V našem podniku Attractive poskytujeme erotické masáže. Součástí nabídky jsou tradiční japonské nuru masáže, mýdlové masáže, mazlící masáže či masáž prostaty.

Poskytujeme úklidové služby pro domácnosti, kanceláře a další nebytové prostory. Profesionální úklid jsme ochotni přizpůsobovat zákazníkovo potřebám a mimo úklidu nabízíme také služby doplňkové, jako mytí oken nebo žehlení.

Individuální a párové poradenství - psychoterapie.

Webové studio, které se specializuje na tvorbu internetových obchodů na míru pro malé a střední podniky.

Poskytování kompletního poradenství v oblasti veřejných zakázek pro zadavatele i uchazeče. Jedná se o kompletní agendu zadávacích a výběrových řízení, agendy námitek, zpracování interních předpisů. Pro uchazeče společnost zajišťuje kompletní přípravu nabídky do zadávacího řízení, včetně agendy námitek. Společnost nabízí i širokou školící činnost v ...

Tvoříme profesionální moderní webové stránky a e-shopy. Webdesign, www stránky, webstránky, e-shop, web stránky, seo, internetový marketing.

SkyCom online, s.r.o. nabízí sofistikovaný systém Re-visio pro cloudovou evidenci revizí, zařízení nebo technologií. Evidence revizí, energetický management, kompletní online zpráva nemovitostí a jejich technologického vybavení na jednom místě na dosah ruky.

V případě potřeby vývoje aplikace, ať již webové nebo mobilní pro systém Android nebo iOS. Kromě toho se také zabýváme marketingem, copywritingem, programováním všeho druhu, grafikou a webovými stránkami.

Jsme tým zkušených a kreativních internetových specialistů.

Favi.cz je vyhledávač nábytku, dekorací a inspirací. Sdružuje nabídku ověřených českých kamenných obchodů i e-shopů.

Rekvalifikační a školící činnost v oblasti zdravého životního stylu, psychologické poradenství, psychoterapie a koučink.

Hledáte levné parkování u letiště Praha? Ztrácíte přehled o cenách všech hlídaných parkovišť? Vyzkoušejte náš srovnávač cen parkovišť u letiště Václava Havla, který funguje zároveň i jako booking. Seřadit parkoviště lze podle cen, ale také dle hodnocení.

Služby - modeláž nehtů - kosmetického ošetření - prodlužování řas - kavitace (liposukce) ultrazvukem - pedikúra.

Společnost BLUE OCEAN Management podniká v oboru prodeje zboží a služeb. Prostřednictvím našeho vzdělávacího a tréninkového programu pomáháme cílevědomým lidem stát se excelentními obchodníky a následně výjimečnými vedoucími. Pro naše obchodní partnery zajišťujeme etický prodej zboží a služeb koncovým zákazníkům.

ADSTEP MEDIA, agentura zaměřená na digitální marketing, online reklamy a hlavně pomoc firmám a jednotlivcům v jejich individuálních potřebách. Vytváříme komplexní a multi-kanálové propagace, kampaně, a na míru tvořenou strategií zvyšujeme povědomí o značce u potencionálních zákazníků našich klientů. Náš cíl je jednoduchý - usnadnit společnostem ...

SEO služby - profesionální optimalizace webů pro vyhledávače, internetový marketing a linkbuilding. Ať už je váš projekt jakéhokoli charakteru, dokážeme ho prosadit tak, aby ho vyhledávače řadily na přední pozici. Nastavíme a zrychlíme váš web, přivedeme vám nové zákazníky a tím zvýšíme vaše zisky.

Krizový management- řešení a prevence krizových situací v podnikání Odkup zadlužených firem. Likvidace firem. Krizové poradenství. Daňová optimalizace. Odkup závazků dlužníka od věřitelů. Restrukturalizace závazků. Vymáhání pohledávek. Ochrana před nepřátelským převzetím. Řešení nestandardních situací v podnikání. Mimosoudní řešení obchodních ...

Jsme specialisté na čištění kanalizací a dalších potrubních systémů. S pomocí sacího bagru také provádíme sání, transport a vyfukování mokrých i suchých materiálů.

Poskytuji odbornou pomoc formou psychologického poradenství a psychoterapie. Zaměřuji se na řešení psychických potíží, které se rozvinuly v reakci na náročné životní události, osobní či vztahové krize. Ve svém přístupu uplatňuji principy analytické psychologie, metodu EMDR a hypnoterapii.

Jsme konzultační firma působící v oblasti marketingu a managementu. Zaměřujeme se na neotřelá řešení a inovativní reklamní kampaně. Pomáháme našim klientům nastartovat růst a zvýšit provozní zisk.

V našem centru je herna pro děti od narození do cca 7mi let, využít můžete hlídání profesionální tety za velmi příznivé ceny. Připravili jsme pro vás mnoho zájmových kroužků a aktivit například: angličtina pro děti i dospělé, cvičení maminek s dětmi, přednášky o výživě, taneční a pohybový kroužek a tvořivé dílničky. Zprostředkujeme vám také ...