Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Praní a chemické čištění výrobků: - textilní - kožené - kožešinové.

Realitní kancelář a poradenství. Prodej a pronájem nemovitostí.

ČINNOST: - specializovaný maloobchod se smíšeným zbožím - zprostředkování obchodu a služeb - reklamní činnost a marketing - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců - organizování sportovních soutěží.

Agentura Život spol. s r.o. poskytuje veškeré služby související se zajišťováním aktivní i pasivní formy ostrahy: - komplexní služby v oblasti ochrany majetku a osob - ostraha administrativních budov, průmyslových a obchodních center - zajištění protipožární prevence - pořádková služba při kulturních a společenských akcích - osobní ...

Fotograf Studio nabízí průmyslové, reklamní a digitální fotografie. Od digitálu po velký formát na diapozitiv. Zpracujeme fotoreportáže, portréty, výrobky, reklama, hotely, restaurace, architektura, výšková a letecká fotografie, barevně i černobíle.

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.

Nabízíme praní oděvů, chemické čištění oděvů, kůží, kožešin, žehlení, opravy oděvů. Provoz 7 dní v týdnu, po domluvě rozvoz zajištěn denně po Praze a okolí. Individuální přístup a ceny pro firmy. Expresní čištění oděvů hotelovým hostům a personálu.

DTP studio: - profesionální fotoateliér - vybavení pro exteriérové i interiérové fotografování, digitální fotografie, diapozitivy, fotografie - grafické návrhy a DTP práce - kreativita, zpracování reklamních kampaní, CI manuály, časopisy, pozvánky, plakáty, prezentační materiály (brožury, šanony, letáky, merkantilní tiskoviny) - skenování ...

Realitní kancelář. Nabídka: - realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Dodáme kvalitní: - www prezentace - e-commerce aplikace - internetový obchod na míru. Moderní čistý web design, redakční a publikační systém pro správu obsahu www stránky (CMS). Optimalizace obsahu pro návštěvníky web stránky a webové vyhledávače SEO (Search Engines Optimalization). Komplexní poradenství a související služby: - ...

Profesionální tvorba PPC kampaní, reklama na Facebooku, reklama na Youtube, bannerová reklama. ...získejte nové zakázky ještě dnes.

Vydávání časopisu o umění a zdravém životním stylu SANQUIS.

Prodej kancelářských potřeb, ergonomických produktů, kancelářské techniky. Nabízíme nápojový servis. Kompletní sortiment reklamních a propagačních předmětů, reklamní předměty 3M, reklamní a propagační tisky, prodej a pronájem projekční techniky.

Služby: - webové stránky - internetové stránky a www prezentace - internetový obchod neboli Eshop - webdesign a SEO optimalizace - vývoj software na zakázku - práce na IT a ICT projektech klientů - vedení ICT projektů.

Specialista na reliéfní ražbu a novoročenky s vysokou kvalitou zpracování. Vyrábíme novoročenky, vizitky, dopisní papíry, desky s chlopněmi, titulní strany k výročím zprávám, časopisům, pozvánky.

Marketingové služby. Cestovní služby: - reklamní dovolená - tématické výlety.

Manažerské poradenství, personální agentura.

Naše společnost se zaměřuje na implementaci a podporu Microsoft Dynamics AX(známé jake MBS Axapta) a MS Dynamics XAL (znám jako MBS XAL a Concorde.XAL). Dále nabízíme zakázková řešení, síťové služby a web aplikace.