Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
On-line prodej počítačových aplikací.

Služby: - design a výroba nábytku - kompletní návrh a vybavení interiérů.

Úklidová společnost. Naše společnost Vám nabízí pravidelný i jednorázový úklid: - administrativních budov a kanceláří - firem - penzionů - činžovních domů - sportovních a kulturních zařízení - škol - menších prodejních ploch - kompletní služby pro domácnost - mytí oken a výloh - čištění koberců - zametání chodníků - parkovišť - ...

Prodej výpočetní techniky: - hardware, software. Implementace IT. Výstavba datových sítí. Částečný i kompletní outsourcing včetně tiskových řešení servis IT.

Prodej, instalace, údržba, servis, opravy, projekty, aplikace: - počítačové sítě: - pokladní, obchodní, hotelové systémy - systémová integrace - docházkové, přístupové a identifikační systémy - snímače, čtečky-systémy čárových kódů - čárové kódy-tisk - software - kancelářská a výpočetní technika - periférie, příslušenství ...

Realitní kancelář. Makléřské služby v oblasti realit: - nákup - prodej - zprostředkování. Nabídka, prodej: - byty - domy - nebytové prostory - pozemky. Pronájem: - byty - domy - nebytové prostory - pozemky.

Poskytování a správa software pro environmentální management a nabídka ekologického poradenství.

Služby: - pomáháme organizacím uskutečňovat jejich krátkodobé cíle a zároveň jim poskytujeme znalosti a nástroje dlouhodobého rozvoje. - Poradenství: - analýza pracovních funkcí - hodnocení pracovních funkcí - řízení procesu odměňování - kompetence & způsobilosti. - Průzkumy: - hay průzkum odměňování - průzkum odměňování ...

Nabídka reklamních služeb.

V Praze nabízíme tvorbu www, webdesign, programování webových aplikací (internetové obchody, katalogy). Provádíme rekonstrukce nevyhovujících webových stránek.

Hlavní části servisu pro developery jsou: - vyhledání lokalit pro záměry a jejich marketingové posouzení - architektonická a projekční činnost u větších projektů zajištění a koordinace projektových prací - zajištění potřebných stanovisek a expertíz - výběr a dozor zhotovitele stavby - zajištění klientských změn požadovanými zákazníky - ...

Pronájem, služby: - herní servery - výpočetní technika - pořádání kulturních akcí.

Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové - zpracování plánu školení: - vypracování adaptačních programů - zabezpečení jejich realizace - konsultační servis - pracovní servis.

Správa výpočetní techniky, návrhy, projekce a instalace počítačových sítí a systémového programového vybavení.

Realitní kancelář. Zabýváme se výstavbou a prodejem bytů do osobního vlastnictví.

Realitní kancelář. Koupě, prodej, pronájem-nemovitosti: -rekreační objekty-chaty, chalupy -rodinné domy -byty -činžovní domy -výrobní objekty -pozemky -hotely, restaurace -kanceláře, obchody -historické objekty.

Kompletní realizace interiérů - záclony, závěsy, potahové látky, koberce, tapety, garnýže, ručníky, deky, povlečení, ubrusy, střapce, plisé a rolety. Služby návrhářky, šití, pokládka, instalace.

Společnost Coolhousing s.r.o. se zabývá službami v oblasti server housingu, VPS hostingu, pronájmu dedikovaných a virtuálních privátních serverů. Nabídka služeb je rozšířena o velké množství programů jako jsou dedikátní linky, zálohování dat a další.