Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Nonstop parkování v Praze dlouhodobé i krátkodobé pronájmy parkovacích stání v areálu s non-stop obsluhou služebním psem a online kamerovým systémem.

Autozastavárna a zastavárna Dozastavy.cz poskytuje půjčky peněz oproti zástavě automobilu, nemovitostí a luxusních hodinek. Autozastavárna bere do zástavy veškeré automobily a motocykly.

Nabízíme služby: administrativní správa, účetnictví svj, softwarové řešení, SVJ, daňová přiznání, podvojné účetnictví, shromáždění vlastníků, společný zástupce, předávací protokol jednotky, zastupování na shromáždění, předseda výboru, fond oprav, odměny členů výboru, výbor SVJ, společenství vlastníků.

Inspirativní web pro všechny, kteří se chystají stavět nebo staví rodinný dům. Rozsáhlá databáze typových rodinných domů a referenčních stavebních prací.

Ekologická likvidace vozidel a autovraků v ČR zdarma, za některé předem dohodnuté vozy platba v hotovosti. Předání dokladu pro Úřad k trvalému odhlášení vozidla + odtah autovraku zdarma. Praha a Středočeský Kraj, platí po celé ČR.

Owlcure je SAAS platforma pro chytrý a cílený email marketing. Našim posláním je, aby lidé nevnímali emaily jako spam, ale aby jim přinášely zajímavý a užitečný obsah, který je skutečně zajímá a na který se budou těšit.

Kosmetické služby s přírodní francouzskou kosmetikou GERnétic, celotělové zábaly (detoxikační, proti celulitidě), zeštíhlující programy, lymfatické masáže, relaxační a zdravotní masáže, shiatsu a TČM, masáže pro těhotné, masáže a cvičení při neplodnosti, terapie.Prodej kosmetiky GERnétic a přípravků Diochi.

Nechte se hýčkat a překvapit našimi službami Ve Vámi určený čas si pro prádlo PŘIJEDEME, VYPEREME je v naší prádelně, kvalitně vyžehlíme, složíme, košile dáme na ramínko do obalu a vše v dohodnutém termínu zase PŘIVEZEME k Vám domů. A to celé do 72 hodin.

Děláme největší festival virtuální a rozšiřené reality ve Střední Evropě. Bude to mazec, buďe u toho! 24.a 25.května v Praze.

Komplexní skladovací služby v těsném sousedství Prahy EXIT 1, na dálnici D8 Zdiby. Sklad ve standardu A+, certifikace ISO 9001:2015.

Soustřeďujeme se na poradenskou činnost v oblasti návrhu interiérů. Realizujeme projekty bytového designu pro prázdné prostory nebo restyling. Dodáváme originální nábytek tradičních i moderních stylů.

Fundraisingová agentura Jsme Vaším "zdrojem číslo jedna" v získávání finančních prostředků Vaší neziskové organizace. Téměř patnáct let zkušeností v neziskovém sektoru se spojilo s dvaceti lety práce v nadnárodních společnostech a výsledkem je tým, který Vám rozumí a s nadšením a energií bude “zdrojem číslo jedna” pro Vaše skvělé projekty. S ...

Stěhování u nás vnímáme jako komplexní službu, která v sobě zahrnuje důslednou přípravu rozpočtu, naplánování logistiky, poskytnutí balicích materiálů, zabalení zařízení, montážní služby, přepravu, rozmístění nábytku a zařízení v nových prostorách. Před a po stěhování zajistíme úklid prostor a lehké stavební úpravy. Během stěhování nabízíme ...

Poradenství v oblasti e-commerce (obchodní procesy, projektové vedení, logistika)

Psychologické služby na téma partnerských vztahů - individuální i párová terapie. Partnerské poradenství - pomoc při řešení manželské či partnerské krize, nesouladu, společném zvládání obtížných situací. Individuální poradenství - zaměřené na pomoc se sebepoznáním a osobním růstem, v osobních potížích v rodinných, partnerských či pracovních ...

Nabídka konzultativního přístupu, tvorby strategií, rozvojových scénářů, interim managementu a koučování

Studio zaměřené primárně na tvorbu komerční, reklamní, produktové a business fotografie. Zajišťujeme všechny služby tvorby počínaje přípravami, přes produkci, až po finální dokončovací práce v postprodukci. Dále také zajišťujeme tvorbu 2D a 3D animací pro jakékoliv komerční účely.

Personální agentura, servis WouxTeam s.r.o. je zaměřena na personální leasing, outsourcing a dočasně přidělení zaměstnanců. Vyhledávání pracovníků ve střední a východní Evropě a to individuálně dle potřeb klienta Disponuje rozsáhlou databázi pracovníků.

Mějte doma předvánočně uklizeno po celý rok. Dopřejte si více volného času a nechte na nás zařídit vám příjemné, čisté prostředí nejen u vás doma, ale třeba i ve vaší kanceláři či jiných komerčních a společenských prostorách.

Pracuji jako psycholog a psychoterapeut, nabízím psychologické poradenství a pomoc ve složitých životních situacích, pakliže se potýkáte s depresí či úzkostí, máte vztahové nebo rodinné problémy, nezvládáte své duševní onemocnění anebo poruchu.Pokud potřebujete pomoc psychologa, kontaktujte mě.

Poskytuji poradenské a manažerské služby vlastníkům firem při přípravě firmy na prodej, na příchod investora, při přípravě prodejního procesu, hledání vhodného investora a další finančně strategické poradenství.

Jsem zkušený project manager a online consultant. Potřebujete poradit nebo pomoci s online projektem? Napišt mi!

Jsme web, který se specializuje na online porovnávání půjček, pojištění, mobilních tarifů a energie (plyn a elektřina)

Robeeto vám zprostředkovává práci šikovných lidí. Chceme nabízet ty nejkvalitnější možné služby za co nejlepší ceny

Spoluzakladatelka a jednatelka personální agentury Axial. Sháním lidem práci a firmám skvělé zaměstnance. Pracovníky poskytujeme formou brigády, zaměstnání, outsourcingu, outplacementu a dalšími formami spolupráce.