Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
BizMachine pomahá klientům efektivněji řídit B2B obchod a zvyšovat tak výnosy. Naše platforma BizMachine kombinuje analytickou práci s informacemi o firmách, prediktivní analytiku a praktické nástroje pro obchodniky a manažery. Naši klienti tak umějí efektivně oslovit celý svůj relevantní trh a dosahují vyšší produktivity na obchodníka. ...

Altreon s.r.o. - provádíme veškeré čištění a opravy potrubí, včetně bezvýkopového. Také provádíme čištění a vývoz jímek, septiků a veškerých nádob. Neváhejte a kontatktujte profesionály s veškerým servisem.

Tato webová stránka zastupuje sdružení osob, které vás krátkodobě nebo i napořád zbaví starostí s vedením/řízením vaší společnosti. Dokážeme za vás vyjednávat v nepříjemných situacích, provedeme marketingové analýzy, nastavíme cash flow, případně pro vás najdeme finančního nebo strategického partnera.

Stránky realitního makléře pro hlavní město Prahu a Středočeský kraj. Prodej a pronájem nemovitostí.

Zajišťujeme komplexní úklid určených prostor. Práce je prováděna vlastním materiálem, nástroji, vybavením, dopravou a případným dozorem potřebným k zajištění celé práce.

Naší hlavní činností je vypracovávání podkladů pro bakalářské, diplomové anebo rigorózní práce, studijní poradenství a konzultace. Do dnešního dne jsme spolu s našimi odborníky vypracovali podklady a poradili stovkám spokojených anonymních zákazníků.

Autozastavárna berem do zástavy auta peníze do 30min

Jsme tradiční pánské holičství. Profesionálně upravíme vás účes i vous a ještě si u nás pochutnáte na sklence něčeho dobrého. Najdete nás v Metropoli Zličín a nově i v OC Chodov.

Konzultační společnost v oblasti E-commerce, Logistiky a Supply chain. Jsme seniorní profesionálové s mnohaletými zkušenostmi. Umíme logistiku a e-commerce čerstvých potravin.Procesy, nástroje, expertízy. Působíme mezinárodně.

Světelná reklama, polepy aut, velkoformátový tisk, Fototapety, Dekorace do interiéru

Jsme tu pro vás, pokud potřebujete vyrobit prototyp výrobku, upravit a vytisknout prezentační model nebo něco naskenovat a to vše ve 3D.

Naše společnost se zabývá vývojem umělé inteligence a jejím využitím v aplikacích, kde se s nimi většina lidí běžně setkává. Zabýváme se též vzděláváním a prezentací nových trendů v oblasti.

Vyvíjíme software pro hromadnou komunikaci. Během chvíle svolá krizový tým, pracovní skupinu nebo vybrané zaměstnance. Poté, co sebere jejich odezvu, zvolí návazné kroky. Náš software umí oslovit náhradníky, opakovat volání, nebo zahájit komunikaci v předem určený čas. Nabízí 4 způsoby oslovení: hlas, SMS, e-mail a mobilní aplikaci. Umožňuje ...

Základem činnosti naší společnosti AKOPA je výkup autobaterií a kovového odpadu. Vykupujeme olověné a nikl-kadmiové akumulátory. V našem kovošrotu přijímáme většinu kovů – od železa po měď.

Tvoříme weby a webové aplikace s potenciálem. Vytváříme design digitálních produktů s přidanou hodnotou. Spolupracujeme s top tuzemskými mediálními agenturami. Jsme vývojové a designové studio IKIGUYS se sídlem v Praze a Pardubicích, a rádi budeme tvořit i pro Vás.

Vzájemné hlídání dětí maminkami. Vyberte si z databáze hlídacích maminek tu, která bydlí blízko a je Vám sympatická, osobně se poznejte a pokud si navzájem padnete do oka, hlídejte své děti na střídačku. Děti se společně zabaví a Vy si odpočinete. Neplatíte za hodiny hlídání, ale hlídáte s maminkami na střídačku. Registrace je zdarma.

Zprostředkujeme odpovědného zástupce pro Vaši právnickou či fyzickou osobu a to pro tyto živnosti: Provádění staveb, jejich změn a odstraňování, cukrářství a pohostinství, zverimex, autoservis a mnoho dalších.

Společnost, která se zabývá architektonickými návrhy a projekční činnosti. Specializují se na návrhy luxusních vil v duchu minimalismu. Vedle toho poskytují služby v oblasti interiérů domů a bytů, dále energetické posudky, požární bezpečnost budov a urbanistických studií

Buďte vždy krásná a okouzlující díky permanentnímu make-upu. Dosáhněte smyslných rtů a krásného, výrazného obočí. V oboru permanentního make-upu mám mnohaleté zkušenosti a vždy mě motivuje radost, kterou vám vaše proměna přinese.

Poskytujeme podporu a poradenství v souvislosti s výkonem činností pověřence pro ochranu osobních údajů (data protection officer či DPO) a další služby v oblasti GDPR, správy osobních údajů a bezpečnosti informací.

Poskytujeme komplexní úklidové služby pro firmy, jednotlivce a domácnosti. Nabízíme jak jednorázové, tak i pravidelné a generální úklidy domácností, kanceláří, firemních prostor, hal a průmyslových objektů.

Již od roku 2014 pro Vás vybíráme ty nejvhodnější chůvy podle Vašich požadavků a platebních možností. Vybrané chůvy mají pedagogické nebo zdravotnické vzdělání, absolvovaly speciální kurzy, mají praxi v sociálních službách či školských zařízeních a nebo zkušenosti se zahraničními au pair pobyty. Profesionalita zprostředkovaných chův je zaručena, ...

Nabízíme stříhání psů, stříhání a úpravu psů, trimování psů, koupání psů, stříhání drápků, čištění oušek, vystřihování tlapek, venčení psů, hlídání psů, odvoz a dovoz pejska.