Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Stavební družstvo - exkluzivní bydlení - bytové domy. Kancelář Mělník - adresa:Legionářů 72, Mělník - tel. 244 913 498, 602 324 085.

Služby v oblasti farmaceutické medicíny - klinické služby, řízení projektů, monitoring, správa dat a statistika - klinická hodnocení.

Služby: - vydavatel časopisu DSM - pořádání mezinárodní konference Information Security Summit a odborně-společenských setkání v rámci cyklu Metamorfosa ICT světa - organizace školení v rámci vzdělávání středního a vrcholového managementu Akademie ICT managementu

Dodávka: - výukové programy pro mateřské, základní i střední školy - informační systémy pro školy.

Služby - poradenství v oblasti řešení rizik, ekologie a bezpečnosti - kurzy, školení - audity - inspekce a přejímky - personální služby. Kancelář Neratovice - adresa: Dr. E. Beneše 965, Neratovice - tel. 736 148 258. Kancelář Horní Kalná - adresa: Horní Kalná 25, Hostinné - tel. 736 148 258.

Internetový obchod, e-shop: - kokosové substráty.

Služby: - manikúra - modeláž nehtů

Dodávka, realizace, správa: - WiFi sítě, připojení k internetu - kabelová televize.

Služby: - mezinárodní booking umělců - booking českých umělců - organizace soukromých, veřejných akcí.

Studio krásy ESMINA - kosmetika - masáže - solárium - manikúra, pedikúra - depilace - kadeřnictví.

Činnost: - správa nemovitostí - technický dozor investora - odhady, posudky.

Služby - zvukový design a mixování pro reklamu - digitální, televizní, filmové, rozhlasové a počítačové hry - hlasové záznamy - filmování a hudební kompozice.

Dr.Hauschka Store . Prodej, e-shop - přírodní kosmetika Dr.Hauschka. Kosmetické studio - kosmetika - kosmetické ošetření.

Poradenské služby - dotační management - financování projektů - zadávání veřejných zakázek.

Služby - reklamní grafika - prezentace - fotografie

Služby - odvoz a odstranění odpadů - nakládání s chemickými látkami a směsmi - odpadové hospodářství - ekologické poradenství.

Služby: - pronájem vysoce kvalifikovaných zaměstnanců drážních profesí, zejména strojvedoucích se znalostí motorové i elektrické trakce

Činnost: - návrhy i realizace staveb - rekonstrukce nemovitostí či komerčních prostor - správa a údržba nemovitostí - inženýrská činnost