Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - realitní, konzultační a investiční činnost v oblasti nemovitostí.

Překladatelská agentura: - překladatelské služby, korektury všech druhů textů.

Služby - webdesign - vývoj internetových stránek na míru.

Salon krásy - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - kosmetika.

Výroba, služby: - rozetky s potiskem, bez potisku - reklamní propisky - reklamní vlajky - tiskové služby - grafické práce.

Kreativní a designové studio - výroba reklamy - webdesign - marketing.

Společnost SV spol. s r.o. nabízí komplexní služby v oblasti grafického designu od grafických návrhů, přes zhotovení textu a obrazu až po samotný tisk a dokončovací práce jako je skládání, řezání, bigování, laminace, vrtání nebo vazba. Na přání zákazníka zpracujeme ražbu, výsek, slepotisk, parciální UV lak, řezání laserem. Pro tisk využíváme ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba ...

Služby: - tvorba návrhu značek a obalů

Reklamní agentura, služby: - marketing měst a obcí - profesionální koučink - kreativní grafika a design - webdesign, tvorba webových stránek - publishing (vydávání periodik měst a obcí, tvorba firemních časopisů) - public relations (PR)

Salon Cherie - kadeřnictví - kosmetika - manikúra, pedikúra - prodlužování řas.

Činnost: - výrobky a služby technické podpory v oblasti vláknové optiky, monitorovacích systémů a projekce přístupových sítí Dodávka: - monitorovací systémy Servis, kalibrace: - měřicí přístroje

Práce: - deratizace, dezinsekce - čištění sportovních povrchů - úklidové služby, mytí oken, čištění koberců.

Služby: - 3D design - průmyslový design - produktový design.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Vývoj, distribuce, servis - ekonomický software.

Vydavatelství, výroba, e-shop: - fototapety, fotoobrazy - kalendáře - pexesa.

Služby - poradenství ve výzkumu trhu a marketingu - školení a kurzy pro budování nové značky, vývoj nového produktu, prezentační dovednosti.

Služby: - hudební vydavatelství