Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - vyhledávání zaměstnanců - recruitment, headhunting.

Služby: - pomoc s vyřizováním záležitostí na úřadech v celé České republice (stavební povolení, služby cizincům, životní prostředí, zábory veřejného prostranství).

Služby, poradenství: - manažerské řízení společností - krizový management - logistické studie.

Činnost: - tisk, tiskové služby - sítotisk - tampotisk - ražba - vyšívání

Činnost: - telekomunikační služby - připojení k internetu

Společnost J.N.Nova - spol. s r.o. nabízí standardní i nadstandardní služby v oblasti správy nemovitostí pro bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek a majitele jak administrativních tak komerčních nemovitostí. Sídlíme na Praze 7, ulice Dukelských hrdinů. Správa nemovitostí: - vedení evidence nájemců bytů, nebytových ...

Služby - registrace nových firem v České Republice - prodej ready-made společností v Česku - účetní služby.

Služby - IT outsourcing - personální služby - mzdové služby - reklamní kampaně - další.

Výroba, výrobce: - reklamní gumové, textilní přívěsky - silikonové náramky - PVC nášivky.

Společnost Ullmann-real, s.r.o. se zabývá realitní činností. Zajišťujeme prodej a pronájem rodinných domů, bytů, pozemků, komerčních i nebytových prostor. Sídlíme na Praze 5, náměstí 14. října. Realitní činnost, prodej, pronájem: - nemovitosti - byty - rodinné domy, vily - nebytové prostory, kanceláře - komerční prostory - ...

Činnost: - zajištění služeb pro cizince kteří pracují nebo studují v České republice (imigrační servis, pojištění pro cizince, ubytování, právní služby...).

Projekce, výstavba: - nízkoenergetické rodinné domy.

Služby: - sítotisk - digitální tisk - potisk triček - výšivky, 3D výšivky, nášivky - řezaná reklama - reklamní předměty (klíčenky, zapalovače, propisky, silikonové náramky).

Reklamní agentura - výroba reklamních a propagačních předmětů - grafické zpracování - tisk - gravírování laserem.

Developerská a realitní činnost - výstavba a prodej bytů.

Kouzelník, komik: - mikromagie - one man show.

Služby - psycholog, psychoterapeut - psychoanalytická psychoterapie.

Služby: - uniformovaná ostraha objektů - recepční služby - detektivní služby - fyzická ochrana osob - úklid komerčních, administrativních budov.

Služby - připojení k internetu - optické sítě - webdesign - wehosting.

Činnost: - specializovaný inzertní a informační portál, který poskytuje komplexní informace o vozech značek Hyundai, Kia, Chevrolet, Daewoo a Ssang Yong.